Αποστόλης Λαϊάκης

Πολλά γκολ στο “Πόρτμαν Ρόουντ”

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 - 08:00

Ίπσουϊτς και Αστον Βίλα μπορούν να προσφέρουν γκολ και θέαμα στην μεταξύ τους αναμέτρηση.

Πολλά γκολ στο “Πόρτμαν Ρόουντ”

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Ίπσουϊτς υποδέχεται την Αστον Βίλα. Η νεοφώτιστη Ιπσουϊτς δεν έχει καταφέρει ακόμα να γευτεί την χαρά της νίκης, αλλά βγάζει μαχητικότητα στο παιχνίδι της και προσπαθεί να παίξει επιθετικά ειδικά εντός έδρας. Η ποιότητα τη Αστον Βίλα σίγουρα μπορεί να κάνει την διαφορά και να καθορίσει το αποτέλεσμα, αλλά πιθανόν το μυαλό όλων να είναι και στο ματς της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ που ακολουθεί μεσοβδόμαδα. Αναμέτρηση λοιπόν που μπορεί να κριθεί σε υψηλό σκορ και να υπάρχει γκολ εκατέρωθεν.

Για την πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας, η Ρόζενμποργκ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σάντεφιορντ. Η ομάδα του Τροντχάιμ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και παρά το άσχημο ξεκίνημα στην σεζόν, δείχνει ικανή πλέον να προλάβει μια θέση στην τετράδα για τα κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου. Η Σάντεφιορντ δεν πείθει με την εικόνα της, παραμένει στα χαμηλά στρώματα με κίνδυνο τον υποβιβασμό και η πίεση και το άγχος πλέον δεν βοηθούν για την βελτίωση της. Το διπλό σε τιμές άνω του διπλασιασμού έχει αξία για ποντάρισμα.

Ιπσουϊτς-Αστον Βίλα Goal+Over (2.00)
Σάντεφιορντ-Ρόζενμποργκ 2 (2.07)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr