Αποστόλης Λαϊάκης

Συνδυαστικά σημεία με... over!

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 - 08:00

Φράιμπουργκ και Μπραν έχουν την ποιότητα να φτάσουν στην νίκη, συνδυάζοντας την και με υψηλό σκορ στο ματς.

Συνδυαστικά σημεία με... over!

Για την 5η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, η Φράιμπουργκ φιλοξενεί την νεοφώτιστη Σαν Πάουλι. Η Φράιμπουργκ μετράει ήδη τρεις νίκες σε τέσσερα ματς και δείχνει ότι και φέτος είναι ικανή να μπει δυνατά στην μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο (με όνειρα και για 4αδα που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ). Η εκμετάλλευση της έδρας είναι κλειδί για την φετινή της πορεία και σίγουρα μπορεί να την αξιοποιήσει κόντρα σε ομάδες όπως η Σαν Πάουλι, που παρουσιάζεται πολύ αδύναμη και θεωρείται από νωρίς, ένα από τα βασικά φαβορί για τον υποβιβασμό. Σε χαμηλές τιμές ο άσος αλλά σε συνδυασμό με το over έχουμε μια καλή τιμή.

Για την πρώτη κατηγορία τη Νορβηγίας, η Μπραν δοκιμάζεται στην έδρα της Χάουγκεσουντ. Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με την Χάουγκεσουντ να παλεύει για την παραμονή της, αλλά να έχει σημαντικό πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων και το σκοράρισμα. Από την άλλη, η Μπραν μετράει δυο σερί νίκες και θέλει να διευρυνεί το σερί, με στόχο να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για την διεκδίκηση του τίτλου. Το διπλό είναι δικαιολογημένα σε τιμές φαβορί και σε συνδυασμό με το Over έχουμε μια εξαιρετική τιμή.

Φράιμπουργκ-Σαν Πάουλι 1+Over (2.45)
Χάουγκεσουντ-Μπραν 2+Over (2.47)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr