Αποστόλης Λαϊάκης

Διπλά σε υψηλές τιμές

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 - 12:57

Πιο έμπειρη η Χοφενχάιμ μπορεί να ξεκινήσει νικηφόρα το ευρωπαϊκό της ταξίδι κόντρα στην Μίντιλαντ.

Διπλά σε υψηλές τιμές

Για την πρώτη κατηγορία της Σουηδίας, η Σίριους φιλοξενεί την ΑΙΚ Στοκχόλμης. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δυο σερί νίκες αλλά άργησαν να βρουν ρυθμό και έχουν χάσει σημαντικό έδαφος αναφορικά με την τριάδα και τις θέσεις για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η ΑΙΚ διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας αήττητο επτά αγώνων (με έξι νίκες μάλιστα) και δείχνει ικανή να διεκδικήσει θέση στην τριάδα. Το τελευταίο διάστημα έχει βελτιωθεί πολύ και αμυντικά (έχει δεχτεί ένα γκολ στα πρόσφατα πέντε) κάτι που μπορεί να κάνει την διαφορά στο συγκεκριμένο ματς. Σε ελκυστικές τιμές το διπλό.

Για την πρώτη αγωνιστική στο Γιουρόπα Λιγκ, η Χοφενχάιμ αντιμετωπίζει εκτός την Μίντιλαντ (Δανία). Η Χοφενχάιμ δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο στην Μπουντεσλίγκα αλλά μπορεί να πει κανείς ότι έχει βγάλει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, έχοντας κερδίσει μόνο στην πρεμιέρα. Μια νίκη στην Ευρώπη θα δώσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση στους παίκτες, κόντρα σε μια Μίντιλαντ που σαφέστατα είναι υποδεέστερη σε ποιότητα, παρότι στο εγχώριο πρωτάθλημα βρίσκεται στην κορυφή. Διπλό με ρίσκο αλλά σε εξαιρετικές αποδόσεις.

Σίριους-ΑΙΚ Στοκχόλμης 2 (2.47)

Μίντιλαντ-Χοφενχάιμ 2 (2.62)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr