Αποστόλης Λαϊάκης

Χωρίς μεγάλα ρίσκα!

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024 - 08:14

Η Λειψία θέλει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από την Ατλέτικο στο Τσάμπιονς Λιγκ και νεοφώτιστη Σαν Πάουλι δεν τρομάζει.

Χωρίς μεγάλα ρίσκα!

Η Σπέτσια ξεκίνησε το πρωτάθλημα με προσδοκίες πέρυσι και λίγο έλειψε να χάσει την κατηγορία. Φέτος διατηρεί ποιοτικό ρόστερ, αλλά φαίνεται ότι πήρε το μάθημά της. Δυνατή στο ξεκίνημα, δεν χάνει έπειτα από πέντε αγωνιστικές (2-3-0) και βρίσκεται στην πρώτη τριάδα. Υποδέχεται τη νεοφώτιστη Καραρέζε, η οποία πριν από το ξεκίνημα της Β’ Ιταλίας ήταν το πρώτο φαβορί για την άνοδο και επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις. Υπέστη τέσσερις ήττες σε πέντε ματς, εκτός έδρας έχει 0-0-3 και δύσκολα θα βρει τον τρόπο να αντισταθεί σε μία σαφώς ανώτερη ομάδα, η οποία διαθέτει και δυνατή επιθετική λειτουργία.

Για την 4η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, η Λειψία δοκιμάζεται την έδρα της Σαν Πάουλι. Η Λειψία προέρχεται από την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης (εκτός, ήττα 2-1) αλλά στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει δυναμικά, παραμένοντας αήττητη και δείχνοντας φέτος και καλή αμυντική συμπεριφορά. Από την άλλη, η νεοφώτιστη Σαν Πάουλι, δυσκολεύεται πολύ στην δημιουργία και στο σκοράρισμα και κόντρα σε έναν ανώτερο αντίπαλο, κύριο μέλημα πρωτίστως θα είναι το μηδέν πίσω αλλά δύσκολα θα το καταφέρει.

Σπέτσια-Καραρέζε 1 (1.70)
Σαν Πάουλι-Λειψία 2 (1.64)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr