Αποστόλης Λαϊάκης

Με Πόρτο και Βασιλεία

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 - 08:00

Η Πόρτο θέλει να επιστρέψει φέτος στον θρόνο του πρωταθλητή και καλείται να δείξει τα... δόντια της κόντρα σε μια επικίνδυνη Γκιμαράες.

Με Πόρτο και Βασιλεία

Στην μεγάλη κατηγορία της Ελβετίας, η Βασιλεία φιλοξενεί την Ζυρίχη. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο ομάδες με υψηλούς στόχους, με την Βασιλεία μετά την ήττα στην πρεμιέρα, να μετράει αήττητο τεσσάρων αγώνων και να θέλει να διευρύνει με νίκες αυτό το σερί για να μπει δυνατά στην μάχη του τίτλου που τόσο πολύ της λείπει τα τελευταία χρόνια. Η Ζυρίχη μια χρονιά κάνει σεζόν πρωταθλητισμού και την άλλη κινδυνεύει να πέσει, αλλά φέτος είναι στην πρώτη… περίπτωση. Πάντως οι γηπεδούχοι δείχνουν να έχουν μεγαλύτερη ευχέρεια στο γκολ και αυτό μας οδηγεί στην επιλογή του άσου.

Για την Πορτογαλία υπάρχει ένα σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στην Γκιμαράες και την Πόρτο. Η Γκιμαράες έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την σεζόν, στηριζόμενη κυρίως στην καλή αμυντική λειτουργία. Η Πόρτο φέτος έχει ξεκάθαρο στόχο να πάρει και πάλι τα ηνία του πρωταθλητή και δείχνει αισθητά διαφορετική σε σχέση με πέρσι. Πιο επιθετική, πιο γρήγορη και με παίκτες που έχουν και το ένας εναντίον ενός. Η απόδοση του διπλού κοντά στον διπλασιασμό έχει αξία, καθώς σε τέτοια ματς παίζει ρόλο και το βάρος του… ονόματος.

Βασιλεία-Ζυρίχη 1 (1.95)
Γκιμαράες-Πόρτο 2 (1.95)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr