Αποστόλης Λαϊάκης

Πολλά γκολ στο Μπράιτον!

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 - 12:43

Μπράιτον και Γουλβς έχουν πολλές επιθετικές αρετές στο παιχνίδι τους και μπορούν να προσφέρουν γκολ και θέαμα στο Λιγκ-Καπ.

Πολλά γκολ στο Μπράιτον!

Για την πρώτη αγωνιστική του νέου φορμάτ στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Σπάρτα Πράγας υποδέχεται την Σάλτσμπουργκ. Σοβαρές ομάδες και οι δυο, που απέδειξαν και μέσω των προκριματικών ότι αξίζουν μια θέση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η Σπάρτα Πράγας ξεπέρασε μάλιστα με δυο νίκες την Μάλμε στα πλέι-οφ των προκριματικών και χωρίς να δεχτεί γκολ ενώ στις εγχώριες διοργανώσεις της Τσεχίας παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και αήττητη. Από την άλλη, η Σάλτσμπουργκ έχει κάνει πολλά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια αλλά στο πρωτάθλημα Αυστρίας είχε κάποια θεματάκια στα μετόπισθεν. Δύσκολη αναμέτρηση αλλά θα στηρίξουμε την έδρα, με την απόδοση να είναι κάτι παραπάνω από ελκυστική.

Για τον τρίτο γύρο του Λιγκ-Καπ Αγγλίας, η Μπράιτον φιλοξενεί την Γουλβς. Ομάδες της Πρέμιερ και οι δυο και παρότι να υπάρξουν αλλαγές (ως συνήθως σε τέτοια ματς) στα βασικά σχήματα, οι δυο πλευρές μπορούν να προσφέρουν γκολ και θέαμα. Επιθετική φιλοσοφία για την Μπράιτον, ικανή και γρήγορη στις αντεπιθέσεις η Γουλβς, με τους «λύκους» πάντως να έχουν και πολλά αμυντικά κενά. Παιχνίδι για over και σε συνδυασμό με το αμφίσκορο έχουμε μια καλή τιμή.

Σπάρτα Πράγας-Σάλτσμσπουργκ 1 (2.40)
Μπράιτον-Γουλβς Goal+Over (2.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr