Αποστόλης Λαϊάκης

Παιχνίδι με τα... γκολ!

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 - 08:00

Λανς και Λυών είναι ομάδες με επιθετικές αρετές στο παιχνίδι τους και η μεταξύ τους αναμέτρηση μπορεί να κριθεί σε υψηλό σκορ.

Παιχνίδι με τα... γκολ!

Για την 2η κατηγορία της Γερμανίας, η Γκρόιτερ φιλοξενεί την Έλβεσμπεργκ. Οι γηπεδούχοι ευελπιστούν φέτος να διεκδικήσουν με αξιώσεις την άνοδο (κάθε χρόνο ξεκινούν καλά αλλά στα μισά της διαδρομής χάνουν τον... δρόμο), διαθέτοντας ένα ποιοτικό ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας. Αήττητη η Γκρόιτερ στα τέσσερα πρώτα ματς και μάλιστα διαθέτοντας την δεύτερη καλύτερη επίθεση. Από την άλλη, η Ελβεσμπεργκ μόλις πριν την διακοπή πέτυχε την πρώτη της νίκη, έχοντας δείξει ως τώρα ότι έχει επιθετική φιλοσοφία. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο και σε συνδυασμό με το over έχουμε μια αξιόλογη απόδοση.

Στο σαμπιονά της Γαλλίας, η Λανς υποδέχεται την Λυών σε μια αναμέτρηση με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Σαφέστατα καλύτερο ξεκίνημα για την Λανς που την έχουμε δει και στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Καλοκουρδισμένη μηχανή, με πολλά τρεξίματα, κατοχή μπάλας αλλά και αρκετές φάσεις στην αντίπαλη εστία. Η Λυών πριν την διακοπή πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά από τρία ματς αλλά έχοντας παρουσιάσει μεγάλο πρόβλημα στα μετόπισθεν. Επιθετικά πάντως έχει ταλέντο και σίγουρα μπορεί να σκοράρει. Με τα παραπάνω δεδομένα, καλή περίπτωση το over σε συνδυασμό με το goal.

Γκρόιτερ-Ελβεσμπεργκ 1+Over (2.37)

Λανς-Λυών Over+Goal (1.92)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr