Αποστόλης Λαϊάκης

Πολλά γκολ στο Μπόρνμουθ

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024 - 08:10

Ομάδες με επιθετική φιλοσοφία, Μπόρνμουθ και Τσέλσι μπορούν να προσφέρουν γκολ και θέαμα.

Πολλά γκολ στο Μπόρνμουθ

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, η Μαρσέιγ φιλοξενεί την Νις. Οι γηπεδούχοι έχουν φέτος υψηλές βλέψεις ακόμα και για τίτλο και φυσικά δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες γκέλες εντός. Η Νις από την άλλη, μόλις την προηγούμενη αγωνιστική πριν την διακοπή πέτυχε την πρώτη της νίκη, παρουσιάζοντας πάντως αγωνιστική αστάθεια αλλά και κακή αμυντική λειτουργία καθώς δεν έχει καταφέρει ακόμα να κρατήσει το μηδέν στην εστία της.

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Μπόρνμουθ υποδέχεται την Τσέλσι. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι μετά από τρεις αγωνιστικές, δείχνοντας μια καλή εικόνα, κυρίως έχοντας επιθετική φιλοσοφία. Σε κάθε παιχνίδι δημιουργούν φάσεις και σκοράρουν και δεν είναι τυχαίο ότι σε όλα τους τα ματς έχει εμφανιστεί το αμφίσκορο. Σαφέστατα η Τσέλσι είναι πιο ποιοτική (και πολύ ακριβή) αλλά ακόμα δεν έχει βρει καλό ρυθμό, με πρόβλημα στην ανασταλτική λειτουργία. Τουλάχιστον οι “μπλε” σκοράρουν εύκολα, παίζουν πολύ επιθετικά και η συγκεκριμένη αναμέτρηση φαίνεται ότι μπορεί να κριθεί σε υψηλό σκορ. Ανεβάζοντας το line στο 3,5 και σε συνδυασμό με το goal έχουμε μια εξαιρετική τιμή.

Μαρσέιγ-Νις 1 (1.77)

Μπόρνμουθ-Τσέλσι Goal+Over 3,5 (2.27)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr