Αποστόλης Λαϊάκης

Με Χάρτλπουλ και Τσεχία

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024 - 13:24

Η Χάρτλπουλ έχει βάλει ψηλά τον πήχη φέτος στην Νάσιοναλ και κόντρα στην αδύναμη αμυντικά Μπόστον έχει τον πρώτο λόγο.

Με Χάρτλπουλ και Τσεχία

Για την Νάσιοναλ Αγγλίας, η Χάρτλπουλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπόστον. Οι γηπεδούχοι δεν παρουσιάζουν καμιά σταθερότητα στην απόδοση τους από την αρχή της σεζόν και δύσκολα θα καταφέρουν έτσι να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από την παραμονή τους στην κατηγορία. Μάλιστα διαθέτουν την Τρίτη χειρότερη αμυντική γραμμή του πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά, η Χάρτλπουλ είναι ομάδα πολύ «σφικτή», δύσκολα δέχεται γκολ και ψάχνει ένα τέρμα για να πάρει το τρίποντο. Κάτι ανάλογο θα επιδιώξει και τώρα, για να αναρριχηθεί στην βαθμολογία, με στόχο τουλάχιστον μια θέση για τα μπαράζ ανόδου.

Για τον πρώτο όμιλο στην δεύτερη κατηγορία της Λίγκας Εθνών, η Τσεχία υποδέχεται την Ουκρανία. Και οι δυο ομάδες στην πρεμιέρα προέρχονται από απρόσμενες ήττες και σίγουρα θέλουν να αντιδράσουν για να μην χάσουν επαφή με την κορυφή. Η έδρα σε τέτοια παιχνίδια μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο, με την Τσεχία να έχει κάνει ένα μέτριο eurο και να θέλει να αποδείξει ότι μπορεί περισσότερα. Η Ουκρανία προβλημάτισε πολύ στο ματς με την Αλβανία και η αποστολή της θα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Σε οριακά αποδεκτές τιμές ο άσος.

Μπόστον-Χάρτλπουλ 2 (1.95)
Τσεχία-Ουκρανία 1 (2.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr