Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα σε υψηλές τιμές!

Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024 - 08:00

Η Λεβάντε έχει την ποιότητα να φύγει νικηφόρα από την έδρα της Καρταγένα ενώ Σεαρά και Οπεράριο μπορούν να προσφέρουν γκολ και θέαμα.

Δυάδα σε υψηλές τιμές!

Για την 2η κατηγορία της Ισπανίας, η Λεβάντε φιλοξενείται στην έδρα της Καρταγένα. Οι γηπεδούχοι άλλαξαν αρκετά στο ρόστερ (είναι φέτος επίσης με νέο προπονητή) και δείχνουν ελλιπείς στον μεσοεπιθετικό τομέα, με βασικό στόχο την εξασφάλιση της παραμονής. Από την άλλη, η Λεβάντε θέλει να κάνει την προσπάθεια της για άνοδο έστω και μέσω των πλέι-οφ. Έφερε ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ και σίγουρα από την αρχή της σεζόν, το κλίμα είναι καλό για την επίτευξη του στόχου. Σε ικανοποιητικές τιμές το διπλό.

Για την 2η κατηγορία της Βραζιλίας, η Σεαρά υποδέχεται την Οπεράριο. Αήττητη στα τρία τελευταία η Σεαρά, θέλει να συνεχίσει νικηφόρα για να μπει δυνατά στην διεκδίκηση της 4αδας και της ανόδου. Μεγάλο ατού η επίθεση καθώς διαθέτει την καλύτερη στην κατηγορία αλλά από την άλλη πλευρά, έχει αρκετά κενά στα μετόπισθεν. Πιο προσεκτική στο παιχνίδι της η Οπεράριο αν πλέον πρέπει να ρισκάρει αν θέλει να προλάβει την 4αδα. Η αναμέτρηση μπορεί να κριθεί σε πολλά γκολ, με το over σε αρκετά υψηλές αποδόσεις.

Καρταγένα-Λεβάντε 2 (2.27)
Σεαρά-Οπεράριο Over (2.42)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr