Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από την Αγγλία!

Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2024 - 08:00

Τσάρλτον και Νοτς Κάουντι θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα της έδρας κόντρα σε Ρόδεραμ και Ακρινγκτον αντίστοιχα.

Δυάδα από την Αγγλία!

Για την Λιγκ 1 Αγγλίας, η Τσάρλτον υποδέχεται την Ρόδεραμ. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο ομάδες που θεωρούνται από την αρχή της σεζόν, υποψήφιες για μια θέση τουλάχιστον στα πλέι-οφ ανόδου. Η Τσάρλτον βέβαια έχει ξεκινήσει καλύτερα, είναι σαφέστατα πιο βαρύ όνομα και μόλις την προηγούμενη αγωνιστική υπέστη την πρώτη της ήττα και θέλει να βγάλει άμεσα αντίδραση, εκμεταλλευόμενη και τον παράγοντα της έδρας. Από την άλλη, η Ρόδεραμ πήρε την πρώτη της νίκης χωρίς να ενθουσιάσει με την απόδοση της, ενώ δείχνει φανερό πρόβλημα στο σκοράρισμα (μόλις δυο γκολ σε τέσσερα ματς). Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο σε αρκετά καλές τιμές.

Η Νοτς Κάουντι επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Σουίντον, σημείωσε 2η διαδοχική επιτυχία και ενώ είχαν προηγηθεί τρία ματς χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ και δείχνει πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Επίσης, στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει τη φετινή σεζόν έχει υποστεί μόνο μία ήττα και αυτή στα πέναλτι.Για την 5η αγωνιστική της Β' Αγγλίας υποδέχεται την Ακρινγκτον σε έξι παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις δεν έχει πετύχει νίκη! Εμφανής η ανωτερότητα των γηπεδούχων και η λογική επιλογή είναι ο άσος.

Τσάρλτον-Ρόδεραμ 1 (2.25)
Νοτς Κάουντι-Ακρινγκτον 1 (1.65)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr