Αποστόλης Λαϊάκης

Με Λα Κορούνια και Φιορεντίνα

Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2024 - 08:10

Φιορεντίνα και Λα Κορούνια με την δύναμη της έδρας ψάχνουν την νίκη κόντρα σε Μόντζα και Ραθίνγκ Ντε Φερόλ, αντίστοιχα.

Με Λα Κορούνια και Φιορεντίνα

Για την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, η Λα Κορούνια φιλοξενεί την Ραθίνγκ Ντε Φερόλ. Και οι δυο ομάδες δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα με την Λα Κορούνια να έχει δώσει δυο δύσκολα ματς (κόντρα σε ομάδες που κυνηγούν τουλάχιστον πλέι-οφ) ενώ η Ντε Φερόλ αγωνίστηκε δυο φορές εντός έδρας και δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα, έχοντας εμφανή σημάδια αμυντικής συνοχής. Βαρύ το όνομα της Λα Κορούνια, γεμάτο γήπεδο και ο άσος στις τιμές που προσφέρεται κρίνεται οριακά αποδεκτός.

Για το καμπιονάτο της Ιταλίας, η Φιορεντίνα αντιμετωπίζει εντός έδρας την Μόντζα. Μπορεί οι «βιόλα» να προέρχονται από ευρωπαϊκό ματς την Πέμπτη, αλλά θέλουν και το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα για να μην μείνουν πίσω από τους στόχους τους, πολύ νωρίς. Η Μόντζα δεν έχει καταφέρει να σημειώσει γκολ σε 180 λεπτά και δείχνει εξ’ αρχής ότι η προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Η διαφορά ποιότητας οδηγεί στην επιλογή του άσου από το πρώτο ημίχρονο σε πολύ καλές αποδόσεις.

Λα Κορούνια-Ραθίνγκ Ντε Φερόλ 1 (1.90)
Φιορεντίνα-Μόντζα 1/1 (2.40)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr