Αποστόλης Λαϊάκης

Πολλά γκολ στο Νότιγχαμ

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 - 12:23

Νότιγχαμ και Νιουκάστλ βρίσκονται αντιμέτωπες στον δεύτερο γύρο του Λιγκ-Καπ Αγγλίας και η αναμέτρηση μπορεί να προσφέρει γκολ και θέαμα.

Πολλά γκολ στο Νότιγχαμ

Στα ημιτελικά του κυπέλλου Νοτίου Κορέας, η Ποχάνγκ υποδέχεται την Γιεγιού στον επαναληπτικό. Το 2-2 του πρώτου αγώνα αφήνει ανοιχτή την πρόκριση αλλά σίγουρα η Ποχάνγκ είναι το φαβορί και έχει πλέον σύμμαχο και την έδρα. Η Ποχάνγκ το τελευταίο διάστημα έδειξε ντεφορμέ στο πρωτάθλημα με τέσσερις διαδοχικές ήττες, έχασε πολύ έδαφος από την κορυφή και η κατάκτηση του κυπέλλου είναι πλέον ο βασικός στόχος. Η Γιεγιού απλά θα παλέψει στα πλέι-άουτ για την παραμονή της, διαθέτοντας μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας. Ο άσος έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο.

Για τον 2ο γύρο του Λιγκ-Καπ Αγγλίας υπάρχει το ζευγάρι Νότιγχαμ-Νιουκάστλ. Δυο ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, όπου μετά από δυο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα είναι αήττητες. Ενθουσίασε με την απόδοση της και το διπλό επί της Σαουθάμπτον, η Νότιγχαμ που έδειξε επιθετικές αρετές στο παιχνίδι της. Το ίδιο ισχύει και για την Νιουκάστλ που έχει ποιοτικές επιλογές μεσοεπιθετικά. Παρ’ ότι λοιπόν υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο για αλλαγές στο βασικό σχήμα και από τις δυο πλευρές, η αναμέτρηση και η πρόκριση μπορεί να κριθεί σε υψηλό σκορ.

Ποχάνγκ-Γιεγιού Γιουν. 1 (1.92)

Νότιγχαμ-Νιουκάστλ Over+Goal (2.02)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr