Αποστόλης Λαϊάκης

Με Γκιμαράες και Μπρόντμπι

Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 - 08:00

Πολύ καλό ξεκίνημα για την Γκιμαράες που την δυνατότητα να συνεχίσει νικηφόρα κόντρα στην νεοφώτιστη AVS.

Με Γκιμαράες και Μπρόντμπι

Για την πρώτη κατηγορία της Δανίας, η Μπρόντμπι φιλοξενεί την Ράντερς. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν άμεσα στις νίκες με το επιβλητικό 4-0 εκτός επί της Ααλμποργκ και θέλουν ένα νικηφόρο σερί για να μείνουν κοντά στην κορυφή και στην διεκδίκηση του τίτλου (πέρσι τον έχασαν κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική). Η Ράντερς μετά το καλό ξεκίνημα, μετράει δυο σερί ήττες, σε κανένα παιχνίδι ως τώρα δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην εστία της και κόντρα στην Μπρόντμπι δύσκολα θα το πετύχει για πρώτη φορά. Ο άσος έχει καθαρό προβάδισμα, αλλά λόγω της χαμηλής τιμής μπορεί να συνδυαστεί με το Over.

Για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, η Γκιμαράες δοκιμάζεται στην έδρα της AVS. Η τελευταία είναι η-παλιά-Αβες που επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία. Έγιναν κινήσεις ενίσχυσης αλλά χωρίς να δαπανηθούν πολλά χρήματα και σίγουρα ο στόχος είναι η παραμονή. Μια ισοπαλία σε δυο ματς μετράει, δείχνοντας πάντως θέματα στην άμυνα. Από την άλλη, η Γκιμαράες ξεκίνησε με δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Μετά την πρώτη τετράδα φαβορί (Μπενφίκα, Σπόρτινγκ, Πόρτο, Μπραγκα) λογίζεται η ομάδα με την μεγαλύτερη δυναμική και ζητούμενο είναι να έχει καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν, σταθερότητα στην απόδοση της. Ανώτερη σε όλα τα επίπεδα, προβάδισμα λοιπόν στο διπλό.

Μπρόντμπι-Ράντερς 1 (1.68)

AVS-Γκιμαράες 2 (1.94)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr