Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από την Αγγλία

Σάββατο, 17 Αυγούστου 2024 - 08:10

Νότιγχαμ και Σέφιλντ Γιουν., υποδέχονται Μπόρνμουθ και ΚΠΡ και θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα στο ξεκίνημα της σεζόν, για να πραγματοποιήσουν τους βασικούς τους στόχους.

Δυάδα από την Αγγλία

Έναρξη και στην Πρέμιερ Λιγκ όπου η Νότιγχαμ φιλοξενεί την Μπόρνμουθ. Σίγουρα πιο έτοιμη ομάδα η Μπόρνμουθ αλλά τα δεδομένα τις τελευταίες μέρες άλλαξαν, καθώς χάθηκε ο πρώτος της σκόρερ, Σολάνκε και ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Η Νότιγχαμ έχει μεγάλο ρόστερ και σίγουρα ο Νούνο Σάντο θέλει χρόνο για να δέσει την ομάδα αλλά από πέρσι έδειξε ότι (ανέλαβε στα μισά και την έσωσε) έχει τον τρόπο. Η έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο για την επίτευξη και φέτος της σωτηρίας και τι καλύτερο να μπει με το δεξί στις φετινές της υποχρεώσεις.

Για την Τσάμπιονσιπ, η Σέφιλντ Γιουν., υποδέχεται την ΚΠΡ. Οι “λεπίδες” έχουν ξεκινήσει καλά και θέλουν να συνεχίσουν έτσι καλύπτοντας γρήγορα και το -2 στην βαθμολογία, με στόχο να διεκδικήσουν την άνοδο. Η ΚΠΡ ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Γουέστ Μπρόμιτς, έδειξε αρκετές αδυναμίες κυρίως στον αμυντικό τομέα και θα έχει δύσκολο έργο να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στο Σέφιλντ.

Νότιγχαμ-Μπόρνμουθ 1 (2.37)

Σέφιλντ Γιουν.ΚΠΡ 1 (1.80)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr