Αποστόλης Λαϊάκης

Διπλά σε υψηλές τιμές!

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024 - 13:12

Ανώτερες ποιοτικά δείχνουν Σπάρτα Πράγας και Μπράντφορντ κόντρα σε Στεάουα και Γκρίμσμπι αντίστοιχα, με τα διπλά να είναι σε εξαιρετικές τιμές.

Διπλά σε υψηλές τιμές!

Για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Στεάουα φιλοξενεί στο Βουκουρέστι την Σπάρτα Πράγας για τον επαναληπτικό. Ανοιχτή η πρόκριση μετά το 1-1 στο πρώτο ματς αλλά η Σπαρτα Πράγας στην παρούσα φάση δείχνει σε καλύτερη κατάσταση. Η Στεάουα μόλις την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και δύσκολα με πέναλτι στο τέλος. Η ομάδα από την Τσεχία μετράει στο εγχώριο πρωτάθλημα τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς και ίσως εκτός να αποδώσει καλύτερα αφού θα βρει και περισσότερους κενούς χώρους. Προβάδισμα στο διπλό λοιπόν.

Για τον πρώτο γύρο του Λιγκ-Καπ Αγγλίας, η Γκρίμσμπι αντιμετωπίζει εντός την Μπράντφορντ. Και οι δυο ομάδες αγωνίζονται στην Λιγκ 2 κατηγορία φέτος. Η Γκρίμσμπι ξεκίνησε με ήττα την σεζόν ενώ βασικό μέλημα είναι να μην μπλέξει με τον υποβιβασμό καθώς δείχνει και αποδυναμωμένη από το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Αντίθετα, η Μπράντφορντ μετά την αποτυχημένη περσινή σεζόν, θέλει να διεκδικήσει την άνοδο, έχει τεράστιο όνομα, υπήρξε σημαντική ενίσχυση στο ρόστερ και ξεκίνησε με μεγάλη νίκη επί της ΜΚ Ντονς εκτός στο πρωτάθλημα.

Στεάουα Βουκ.-Σπάρτα Πράγας 2 (2.12)
Γκρίμσμπι-Μπράντφορντ 2 (2.27)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr