Αποστόλης Λαϊάκης

Ευρωπαϊκή δυάδα!

Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2024 - 08:10

Από Τσάμπιονς και Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ η δυάδα της ημέρας, με την Κοπεγχάγη να έχει τον πρώτο λόγο και στην Πολωνία, Γιαγκελόγια και ΜπόντοΓκλιμτ να προσφέρουν... γκολ.

Ευρωπαϊκή δυάδα!

Η Κοπεγχάγη είναι το όνομα της αναμέτρησης και σίγουρα θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα της έδρας για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στην Τσεχία. Σε καλό ρυθμό η Κοπεγχάγη καθώς έχουν ξεκινήσει και οι εγχώριες διοργανώσεις. Από την άλλη πλευρά, η Μπάνικ Οστράβα έχει και αυτή μπει στο πρωτάθλημα Τσεχίας μετά από δυο αγωνιστικές, μετρώντας μια νίκη και μια ισοπαλία. Απειρη πάντως από τέτοιου είδους παιχνίδια και οριακά αποδεκτός ο άσος στις τιμές που προσφέρεται.

Για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Γιαγκελόνια υποδέχεται την ΜπόντοΓκλιμτ. Σίγουρα οι Νορβηγοί είναι σε φουλ ρυθμούς αλλά και η Γιαγκελόνια έχει δώσει τρία παιχνίδια στο εγχώριο πρωτάθλημα της Πολωνίας. Η Μπόντο είναι ομάδα που παίζει φουλ επιθετικά, σκοράρει εύκολα αλλά παράλληλα έχει και αρκετά κενά στα μετόπισθεν. Αναμέτρηση που προσφέρεται λοιπόν για υψηλό σκορ και το Over έχει τον πρώτο λόγο για επαλήθευση.

Κοπεγχάγη-Μπάνικ Οστράβα 1 (1.62)

Γιαγκελόνια-ΜπόντοΓκλιμτ Over (1.84)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr