Αποστόλης Λαϊάκης

Με Μπρόντμπι και Γκέτεμποργκ

Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024 - 08:00

Η Μπρόντμπι έχει βάλει ψηλά τον πήχη των φετινών στόχων και μπορεί να ξεκινήσει νικηφόρα κόντρα στην Βίμποργκ.

Με Μπρόντμπι και Γκέτεμποργκ

Πρεμιέρα στην Δανία. Η Μπρόντμπι ξεκινάει το ταξίδι, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Βίμποργκ. Η Μπρόντμπι έφτασε πέρσι μια ανάσα από τον τίτλο και σίγουρα φέτος υπάρχει πείσμα για την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου. Εξαιρετικό κλίμα, sold out τα διαρκείας από τον κόσμο και φουλ αισιοδοξία. Η Βίμποργκ από την άλλη πλευρά, είχε άσχημη περσινή σεζόν και ευελπιστεί σε κάτι καλύτερο φέτος αν και δεν έκανε πολλές προσθήκες για να ενισχυθεί. Μπορεί να αρχίσει με το δεξί, το φαβορί Μπρόντμπι.

Για την πρώτη κατηγορία της Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ φιλοξενεί την Βαστέρας. Οι γηπεδούχοι μπορεί να επέστρεψαν στις νίκες, αλλά ζητούμενο πλέον είναι να βρουν σταθερότητα στην απόδοση τους, για να απομακρυνθούν πρωτίστως από την επικίνδυνη ζώνη. Η εκμετάλλευση της έδρας είναι κλειδί για την συνέχεια κόντρα σε μια Βαστέρας που μπορεί να δείχνει το τελευταίο διάστημα μια μικρή βελτίωση αλλά παραμένει η ομάδα με την πιο χαμηλή παραγωγή τερμάτων στην κατηγορία. Ο άσος σε αποδόσεις που αγγίζουν τον διπλασιασμό, έχουν βάση για ποντάρισμα.

Βίμποργκ-Μπρόντμπι 2 (1.95)
Γκέτεμποργκ-Βαστέρας 1 (2.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr