Αποστόλης Λαϊάκης

Με την δύναμη της έδρας!

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 - 08:00

Ντιφερντάνζ και Ντάλας έχουν τον πρώτο λόγο υποδεχόμενες τις Κλάκσβικ και Οστιν, αντίστοιχα.

Με την δύναμη της έδρας!

Για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ντιφερντάνζ υποδέχεται την Κλάκσβικ. Η γηπεδούχος ομάδα από το Λουξεμβούργο, πήρε λευκή ισοπαλία στο πρώτο ματς εντός έδρας και καλείται τώρα να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να πάρει την πρόκριση. Η Κλάκσβικ από τα Νησιά Φερόε μπορεί να είναι σε ρυθμό, καθώς το πρωτάθλημα έχει απλά μια μίνι διακοπή, αλλά δεν έχουν ενθουσιάσει με την απόδοση της, έχοντας μείνει πίσω από την κορυφή και την διεκδίκηση του τίτλου. Ο άσος δεν αποτελεί καμιά στοιχηματική ευκαιρία αλλά σε αποδόσεις κοντά στο 1,80 είναι ικανοποιητικό να μπει σε κάποιο παρολί.

Για το πρωτάθλημα MLS της Αμερικής (που συνεχίζει με αδιάκοπους ρυθμούς), το Ντάλας υποδέχεται το Οστιν. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο ομάδες που παλεύουν για μια θέση στην 9αδα της Δυτικής περιφέρειας. Το Ντάλας ξεκίνησε άσχημα την σεζόν αλλά το τελευταίο διάστημα έχει βρει ρυθμό, μετράει δυο νίκες στα τρία πρόσφατα και ευελπιστεί σε ανάλογη συνέχεια. Πλεονέκτημα των γηπεδούχων το γεγονός ότι δημιουργούν φάσεις και σκοράρουν με μεγαλύτερη ευχέρεια από ότι το Οστιν. Το τελευταίο έχει μεγάλη αστάθεια στην απόδοση του, ενώ εκτός έδρας δείχνει έξω από τα νερά του, με μόλις πέντε γκολ ενεργητικό σε 11 εξορμήσεις. Ο άσος λοιπόν έχει βάση για ποντάρισμα.

Ντιφερντάνζ-Κλάκσβικ 1 (1.97)
Ντάλας-Οστιν 1 (2.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr