Αποστόλης Λαϊάκης

Με Ντιναμό Μινσκ και Παραναένσε

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 - 08:34

Η Ατλέτικο Παραναένσε θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα ώστε να διατηρηθεί σε τροχιά εξάδας.

Με Ντιναμό Μινσκ και Παραναένσε

Για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ντιναμό Μινσκ υποδέχεται την Πιούνικ σε ουδέτερο έδαφος (Ουγγαρία). Η Ντιναμό Μινσκ είναι σε καλή κατάσταση, με το πρωτάθλημα Λευκορωσίας σε πλήρη εξέλιξη, παραμένει στην κορυφή και αήττητη σε 15 αγώνες και με μεγάλο όπλο την επίθεση της. Η Πιούνικ ξεκινάει τώρα τις υποχρεώσεις της (δεν έχει κάνει πρεμιέρα το πρωτάθλημα στην Αρμενία) και σίγουρα δεν έχει τον απαιτούμενο ρυθμό. Έμπειρη ομάδα η Ντιναμό Μινσκ μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Για το πρωτάθλημα της Α’ Βραζιλίας, η Ατλέτικο Παραναένσε υποδέχεται την Μπαία. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοση τους, με στόχο να διατηρηθούν στην εξάδα. Η εκμετάλλευση της έδρας για αυτήν την περίπτωση είναι επιτακτική ανάγκη, έχοντας εξάλλου καλά αποτελέσματα. Από την άλλη, η Μπαία πραγματοποιεί αξιόλογη πορεία, αλλά εκτός έδρας δυσκολεύεται αρκετά, έχοντας μια ήττα σε επτά εξορμήσεις. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο ομάδες που βρίσκονται περίπου στο ίδιο επίπεδο και ο παράγοντας έδρας μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο.

Ντιναμό Μινσκ-Πιούνικ Υερεβάν 1 (1.87)
Ατλέτικο Παραναένσε-Μπαία 1 (2.05)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr