Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα σε υψηλές τιμές!

Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024 - 08:17

Η Μιάλμπι θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα κόντρα στην Σίριους ενώ η πιο ποιοτική Ποχάνγκ μπορεί να περάσει νικηφόρα από την Νταεγκού.

Δυάδα σε υψηλές τιμές!

Για το πρωτάθλημα Νοτίου Κορέας, η Ποχάνγκ αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στην Νταεγκού και θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί (ήδη έχει τέσσερις αγώνες) με στόχο φέτος την διεκδίκηση του τίτλου. Ομάδα με έφεση στο σκοράρισμα αλλά παράλληλα και καλή αμυντική λειτουργία (μαζί με την πρωτοπόρο Γκίμτσεον έχουν δεχτεί τα λιγότερα τέρματα στην κατηγορία). Από την άλλη πλευρά, η Νταεγκού προέρχεται από δυο σερί ήττες και φαίνεται ότι δύσκολα θα μπορέσει να κυνηγήσει κάτι περισσότερο από την παραμονή στην κατηγορία. Δύσκολα κρατάει το μηδέν στην εστία της και με βάση τα συγκεκριμένα δεδομένα, το διπλό σε τιμές άνω του 2.30 αξίζουν το ρίσκο.

Για την πρώτη κατηγορία της Σουηδίας, η Μιάλμπι φιλοξενεί την Σίριους. Οι γηπεδούχοι δείχνουν σε καλό φεγγάρι, προερχόμενοι από δυο σερί νίκες και ευελπιστούν να συνεχίσουν σε αυτόν τον ρυθμό, ώστε να διατηρηθούν σε τροχιά τριάδας και διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η εκμετάλλευση της έδρας λοιπόν είναι κύριο μέλημα για την συνέχεια. Από την άλλη, η Σίριους δεν παρουσιάζει σταθερότητα στην απόδοση της, παραμένει στην μετριότητα και με την εικόνα αυτή, δύσκολα μπορεί να πάει ψηλότερα. Ο άσος είναι σε αρκετά ικανοποιητικές τιμές.

Νταεγκού-Ποχάνγκ 2 (2.46)

Μιάλμπι-Σίριους 1 (2.17)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr