Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από Ιρλανδία!

Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024 - 13:21

Σέλμπουρν και Μπρέι έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα σε Ντροχέντα και Λόνγκφορντ και μπορούν να επιβεβαιώσουν την νίκη σε συνδυασμό με Over.

Δυάδα από Ιρλανδία!

Για το πρωτάθλημα Ιρλανδίας, η Ντέρι αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σλίγκο Ρόβερς. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλό μομέντουμ, με τέσσερις συνεχόμενες νίκες και διεκδικούν με αξιώσεις φέτος τον τίτλο. Μεγάλο όπλο η επιθετική γραμμή που έχει βρει ρυθμό και σκοράρει κατά ριπάς, έχοντας την καλύτερη συγκομιδή τερμάτων στην κατηγορία. Από την άλλη, η Σλίγκο δεν έχει σταθερότητα στην απόδοση της και περιορίζεται στην μετριότητα. Το διπλό είναι σαφέστατα φαβορί και σε συνδυασμό με το Over έχουμε μια αξιόλογη απόδοση στο 2.90 από την betshop.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για την δεύτερη κατηγορία της Ιρλανδίας, η Μπρέι φιλοξενεί την Λόνγκφορντ. Οι γηπεδούχοι υπολογίζουν πολύ στον παράγοντα της έδρας για να διατηρηθούν σε τροχιά 5αδας και συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου. Στο τελευταίο ματς πάλεψαν κόντρα στην πρωτοπόρο Κορκ αλλά ηττήθηκαν με 1-0. Από την άλλη, η Λόνγκφορντ παραμένει στην τελευταία θέση και φαίνεται ότι δύσκολα θα την αποφύγει, διαθέτοντας τεράστια προβλήματα στην αμυντική της γραμμή. Ο άσος έχει ξεκάθαρο προβάδισμα και μαζί με το over έχουμε μια αξιόλογη τιμή στο 2,75 από την Betshop.

Σλίγκο Ρόβερς-Ντέρι 2+Over (2.90)
Μπρέι-Λόνγκφορντ 1+Over (2.75)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr