Αποστόλης Λαϊάκης

Από ημίχρονο η Αγγλία!

Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024 - 12:14

Ανώτερη η Αγγλία σε όλα τα επίπεδα, καλείται να το επιβεβαιώσει κόντρα στην Σλοβακία από το πρώτο ημίχρονο.

Από ημίχρονο η Αγγλία!

Η Αβάι υποδέχεται την Αμαζόνας για την 13η αγωνιστική της Β' Βραζιλίας, με τις δύο ομάδες να κινούνται σε διαφορετικό επίπεδο. Οι γηπεδούχοι ισοβαθμούν στην κορυφή με την Ατλέτικο Μινέιρο και διεκδικούν την άνοδο, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και θέλουν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Επίσης, η Αβάι μπορεί να μη νίκησε στο τελευταίο εκτός έδρας ματς με την Ατλέτικο Μινέιρο (1-1), αλλά «τρέχει» αήττητο 10 αγώνων, έχει υψηλή δυναμική και πείθει ότι μπορεί να επικρατήσει της Αμαζόνας, η οποία είναι μία ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες. O άσος είναι σε τιμή 1,75 από την Betshop.

Για το Euro, η Αγγλία αντιμετωπίζει την Σλοβακία στην φάση των «16». Τα «τρία λιοντάρια» ψάχνουν μια καλή εμφάνιση που θα φέρει και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας και αυτή είναι η στιγμή. Η Σλοβακία δεν αποτελεί κανένα μεγαθήριο, οι παίκτες του Σάουθγκειτ έχουν την ποιότητα να βάλουν δύσκολα σε κάθε αντίπαλη άμυνα και μπορούν να «καθαρίσουν» την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 2.04 από την Betshop.

Αβάι-Αμαζόνας 1 (1.75)

Αγγλία-Σλοβακία 1/1 (2.04)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr