Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα με χαμηλό ρίσκο!

Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 - 08:14

Η Εσπανιόλ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 κόντρα στην Οβιέδο και να πάρει την πολυπόθητη άνοδο στην Πριμέρα της Ισπανίας.

Δυάδα με χαμηλό ρίσκο!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Μπράγκε υποδέχεται στο Μπορλάνγκε την Σούντσβαλ. Η Μπράγκε είναι μια ομάδα υψηλού μπάτζετ που και φέτος θέλει αν διεκδικήσει την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Ξεκίνησε δυνατά, αλλά εσχάτως διάγει αγωνιστική κοιλιά με μόνο μία νίκη σε πέντε ματς. Η Σούντσβαλ είναι ομάδα με θεωρητικά βαριά φανέλα για τα δεδομένα της κατηγορίας, αλλά δεν μπορεί να την υποστηρίξει έχοντας αποδυναμωθεί στο ρόστερ. Το γεγονός αυτό αποτυπώνεται στο γεγονός πως παραμένει εννιά αγωνιστικές δίχως νίκη και κατέπεσε στην τελευταία θέση της κατάταξης. Ο άσος δεν αποτελεί καμιά στοιχηματική ευκαιρία αλλά είναι ένα στήριγμα.

Για την Β' Ισπανίας, διεξάγεται ο επαναληπτικός τελικός των μπαράζ ανόδου ανάμεσα στην Εσπανιόλ και την Οβιέδο. Οι γηπεδούχοι καλούνται να ανατρέψουν το 1-0 με το οποίο ηττήθηκαν εκτός. Η Εσπανιόλ εντυπωσιάζει στην έδρα της, καθώς σε όλη την διάρκεια της σεζόν είχε μόλις μια ήττα και σίγουρα είναι το βασικό της όπλο για την επίτευξη του στόχου. Η Οβιέδο μπήκε οριακά στα πλέι-οφ αλλά είναι μια ανάσα από την άνοδο, αλλά έχει να ξεπεράσει το δυσκολότερο εμπόδιο και μάλιστα εκτός έδρας. Ο άσος έχει προβάδισμα σε αρκετά ικανοποιητικές τιμές.

Μπράγκε-Σούντσβαλ 1 (1.64)

Εσπανιόλ-Οβιέδο 1 (1.95)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr