Αποστόλης Λαϊάκης

Χωρίς περιθώρια το Βέλγιο

Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 - 08:10

Μετά την ήττα της πρεμιέρας, το Βέλγιο δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες και κόντρα στην Ρουμανία, η νίκη κρίνεται επιτακτική.

Χωρίς περιθώρια το Βέλγιο

Για τον 5ο όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, το Βέλγιο αντιμετωπίζει την Ρουμανία. Οι “κόκκινοι διάβολοι” έχουν μπει σε μεγάλες περιπέτειες μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Σλοβακία και ουσιαστικά δεν έχουν περιθώρια για άλλη γκέλα, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μείνουν εκτός (ήταν και το απόλυτο φαβορί για την κορυφή). Το Βέλγιο έχει την ποιότητα και την εμπειρία να βγάλει αντίδραση, με τους Ντε Μπρόινε, Λουκάκου να είναι τα μεγάλα όπλα απέναντι σε μια Ρουμανία που έκανε εκπληκτικό ξεκίνημα με το 3-0 επί της Ουκρανίας. Οι Ρουμάνοι, σίγουρα βέβαια “ευνοήθηκαν” από το γεγονός ότι στο πρώτο σουτ που έκαναν, πέτυχαν γκολ και το ματς πήρε άλλη μορφή. Ο άσος είναι χαμηλά για το Βέλγιο, αλλά σε συνδυασμό με το Over έχουμε μια αξιόλογη απόδοση στο 2.19 από την Betshop.

Για το Κόπα Αμέρικα και τον 2ο όμιλο, ο Ισημερινός ξεκινάει την διοργάνωση κόντρα στην Βενεζουέλα. Ο όμιλος είναι σχετικά βατός με το Μεξικό να είναι το μεγάλο φαβορί και τον Ισημερινό να δείχνει ότι έχει ελπίδες τουλάχιστον για την 2η θέση. Το 2021, ο Ισημερινός είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά σε αντίθεση με την Βενεζούελα που δεν έχει να παρουσιάσει κάτι αξιόλογο και ουσιαστικά αποτελεί μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της Λατινικής Αμερικής. Παιχνίδι κλειδί για τον Ισημερινό ώστε να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση, με τον άσο σε οριακά αποδεκτές τιμές στο 1,84 από την Betshop.

Βέλγιο-Ρουμανία 1+Over (2.19)

Ισημερινός-Βενεζουέλα 1 (1.84)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr