Αποστόλης Λαϊάκης

Με Σάρλοτ και γκολ στην Φινλανδία

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 - 08:10

Η Σάρλοτ μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα και να πάρει το τρίποντο κόντρα στο Ορλάντο ενώ γκολ και θέαμα αναμένουμε ανάμεσα σε Χάκα και Ιντερ Τούρκου.

Με Σάρλοτ και γκολ στην Φινλανδία

Για το πρωτάθλημα της Φινλανδίας, η Χάκα φιλοξενεί την Ιντερ Τούρκου. Μια αναμέτρηση που μπορεί να κριθεί σε υψηλό σκορ. Η Χάκα έχει τον τρόπο να σκοράρει, έχει καλή ψυχολογία και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα κόντρα σε μια Ιντερ Τούρκου που παίζει φουλ ανοιχτά, δύσκολα κρατάει το μηδέν πίσω αλλά ειδικά εκτός είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Το over με συνδυασμό με το αμφίσκορο για να ανέβει η απόδοση είναι στο 1,86 από την Betshop.

Για το πρωτάθλημα Αμερικής, η Σάρλοτ υποδέχεται το Ορλάντο. Οι γγπεδούχοι προέρχονται από δυο σερί νίκες και δείχνουν ικανοί σε πρώτο βαθμό να εξασφαλίσουν μια θέση τουλάχιστον στη 7αδα για την συμμετοχή στα πλέι-οφ. Η εκμετάλλευση της έδρας είναι κλειδί για την συνέχεια. Το Ορλάντο δεν βρίσκεται και στα καλύτερα του, παραμένοντας τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (με τρεις ήττες) και με εμφανές πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι, αφού σπανίως (ειδικά εκτός) κρατάει το μηδέν στην εστία. Προβάδισμα λοιπόν ο άσος σε αξιόλογες αποδόσεις και συγκεκριμένα στο 2,07 από την Betshop.

Χάκα-Ιντερ Τούρκου Goal+Over (1.86)
Σάρλοτ-Ορλάντο 1 (2.07)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr