Αποστόλης Λαϊάκης

Διπλά σε καλές τιμές!

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024 - 08:00

Ντέρι και Ρασίνγκ Κλουμπ διεκδικούν με αξιώσεις τον τίτλο σε Ιρλανδία και Αργεντινή και έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα σε Μποέμιανς και Λανούς, αντίστοιχα.

Διπλά σε καλές τιμές!

Για το πρωτάθλημα Ιρλανδίας, η Ντέρι δοκιμάζεται στην έδρα της Μποέμιανς. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ρυθμό και μετρούν δυο σερί νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχτούν γκολ. Δείχνουν φέτος ότι είναι ικανοί για την διεκδίκηση του τίτλου και σίγουρα δεν θέλουν να έχουν απώλειες. Από την άλλη, η Μποέμιανς παρουσιάζει μεγάλη αστάθεια στην απόδοση της, μετράει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία και ζητούμενο ουσιαστικά είναι να μην μπλέξει αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία. Το διπλό της Ντέρι είναι σε αρκετά καλές τιμές, που αγγίζουν τον διπλασιασμό στην Betshop.

Για το πρωτάθλημα της Αργεντινής, η Λανούς φιλοξενεί την πρωτοπόρο Ρασίνγκ Κλουμπ. Οι γηπεδούχοι μόλις μια φορά ως τώρα έχουν καταφέρει να γευτούν την χαρά της νίκης, με εμφανή το πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων και το σκοράρισμα. Κάτι που δεν ισχύει για την Ρασίνγκ Κλουμπ που είναι η μοναδική ομάδα με διψήφιο αριθμό τερμάτων (12), προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες και υπάρχει φέτος αισιοδοξία για το κάτι παραπάνω. Σε εξαιρετικές τιμές το διπλό και συγκεκριμένα στο 2,40 από την Betshop.

Μποέμιανς-Ντέρι 2 (2.00)
Λανούς-Ρασίνγκ Κλουμπ 2 (2.40)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr