Αποστόλης Λαϊάκης

Under στο ΟΑΚΑ

Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2024 - 13:22

Πρώτος τελικός της Μπάσκετ Λιγκ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό με την αναμέτρηση να κρίνεται πιθανόν σε χαμηλό σκορ.

Under στο ΟΑΚΑ

Στην Μπάσκετ Λιγκ, ξεκινάνε οι τελικοί μεταξύ των “αιωνιών” με τον πρωταθλητή Ευρώοης Παναθηναϊκό να έχει το πλεονέκτημα της έδρας απέναντι στον Ολυμπιακό. Στα περισσότερα παιχνίδια που έχουν παίξει μεταξύ τους φέτος, οι δυο ομάδες, οδηγήθηκαν σε χαμηλά σκορ, δίνοντας έμφαση στην άμυνα. Παράλληλα το πρώτο παιχνίδι είναι σημαντικό για την εξέλιξη της σειράς και του τίτλου και σίγουρα θα υπάρχει και αρκετό άγχος και από τις δυο πλευρές. Δύσκολα θα δούμε θέαμα και οι άμυνες (είχαν τις δυο καλύτερες εξάλλου στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκα) θα “μιλήσουν”. Under 151,5 λοιπόν σε απόδοση 1.88 από την Betshop.

Σε φιλική αναμέτρηση στις ΗΠΑ (Ντένβερ), Μεξικό και Ουρουγουάη είναι αντιμέτωπες ενόψει της προετοιμασίας για το Κόπα Αμέρικα. Το Μεξικό έχει κανονίσει δυνατά φιλικά (ακολουθεί με Βραζιλία) για να μετρήσει δυνάμεις, με τον Χάιμε Λοσάνο στον πάγκο να έχει φέρει νέο άνεμο αλλαγής. Από την άλλη, η Ουρουγουάη προσπαθεί να “φτιάξει” ένα πιο νεανικό σύνολο. Ο Σουάρες είναι εκτός αποστολής ενώ θα λείψει και από το φιλικό, ο Βαλβέρδε που πήρε μέρες ξεκούρασης λόγω τελικού Τσάμπιονς Λιγκ. Προβάδισμα στον άσο λοιπόν σε αρκετά καλές τιμές που αγγίζουν το 2,85 στην Betshop.

Μεξικό-Ουρουγουάη 1 (2.85)

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Under 151,5 (1.88)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.