Αποστόλης Λαϊάκης

Με Σανταντέρ και Ρόζενμποργκ

Κυριακή, 2 Ιουνίου 2024 - 08:14

Η Σανταντέρ είναι ανώτερη τη Βιγιαρεάλ Β και θέλει να το αποδείξει στην τελευταία αγωνιστική, «κλειδώνοντας» και την παρουσία της στα μπαράζ ανόδου.

Με Σανταντέρ και Ρόζενμποργκ

Το διπλό της Σανταντέρ στην έδρα της Βιγιαρεάλ αποτελεί λογική επιλογή. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες καθώς οι γηπεδούχοι έχουν... ξεμείνει απο στόχους και αποχαιρετούν την κατηγορία, «κλείνοντας» απογοητευτικά τη σεζόν καθώς παραμένουν χωρίς νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Η Σανταντέρ από την άλλη, μετρά τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς και... ορίζει την μοίρα την μοίρα της για να διατηρηθεί σε θέση πλέι οφ. Οι φιλοξενούμενοι «κλειδώνουν» τα πλέι οφ με νίκη αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που... εποφθαλμιούν τη θέση τους και το διπλό έχει τύχη σε απόδοση 1.60 από την Betshop.

Για το πρωτάθλημα της Α' Νορβηγίας, η Ρόζενμποργκ φιλοξενεί την Φρέντρικσταντ. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες με το 2-1 επί της Κρίστιανσουντ και πλέον ψάχνουν ένα νικηφόρο σερί για να καλύψουν το χαμένο έδαφος από τις πρώτες θέσεις. Η εκμετάλλευση της έδρας λοιπόν σε τέτοια περίπτωση αποτελεί κλειδί για την συνέχεια. Η Φρέντρικσταντ προέρχονται από δυο σερί ματς με την Τρόμσο, με τις εμφανίσεις της, να είναι κατώτερες του μετρίου. Ο άσος σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού, έχει βάση για ποντάρισμα και συγκεκριμένα στο 2,24 από την Betshop.

Βιγιαρεάλ Β-Σανταντέρ 2 (1.60)

Ρόζενμποργκ-Φρέντρικσταντ 1 (2.24)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr