Αποστόλης Λαϊάκης

Διπλά σε καλές τιμές!

Σάββατο, 1 Ιουνίου 2024 - 08:14

Τσερέζο Οσάκα και Εστερ έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη, αντιμετωπίζοντας τις Κιότο και Μπράγκε, αντίστοιχα.

Διπλά σε καλές τιμές!

Για την μεγάλη κατηγορία της Ιαπωνίας, η Τσερέζο Οσάκα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κιότο. Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με την Κιότο να παραμένει έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη και να δείχνει από πολύ νωρίς ότι είναι από τα βασικά φαβορί για υποβιβασμό. Μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα ενώ μόνο μια φορά φέτος έχει κρατήσει το μηδέν στην εστία της. Από την άλλη πλευρά, η Τσερέζο Οσάκα θέλει να “τρέξει” ένα θετικό σερί για να μπει δυνατά στην μάχη της τριάδας. Ανώτερη ποιοτικά η φιλοξενούμενη, μπορεί να βρει χώρους για να απειλήσει, με το διπλό να προσφέρεται δικαιολογημένα σαν φαβορί και συγκεκριμένα στο 2,01 από την Betshop.

Για την δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας, η Εστερ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπράγκε. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν φέτος πιο έτοιμοι από ποτέ για να διεκδικήσουν με αξιώσεις την άνοδο, με την άμυνα να αποτελεί το μεγάλο τους όπλο. Η Μπράγκε μετράει δυο σερί ήττες ενώ σε αυτά τα παιχνίδια δεν κατάφερε να σκοράρει, δείχνοντας ένα πρόβλημα στην εύκολη δημιουργία φάσεων και το σκοράρισμα. Στην παρούσα φάση, η Εστερ είναι σε καλύτερο φεγγάρι και το διπλό στις αποδόσεις που προσφέρεται έχει αξία, στο 2.40 από την Betshop.

Kιότο-Τσερέζο Οσάκα 2 (2.01)

Μπράγκε-Εστερ 2 (2.40)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr