Αποστόλης Λαϊάκης

Με ειδικά στοιχήματα στον τελικό!

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024 - 13:45

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον τελικό του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα.

Με ειδικά στοιχήματα στον τελικό!

Με βάση τις αποδόσεις, το παιχνίδι δείχνει μοιρασμένο για τον νικητή και θα επιλέξουμε να πάνω σε ορισμένα ειδικά στοιχήματα.

Στα περισσότερα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ο Ολυμπιακός μπαίνει δυνατά στα ματς, κάνει χρήση της πίεσης ψηλά κατά διαστήματα και αναγκάζει τον αντίπαλο σε λάθη. Με το ίδιο σκεπτικό και στον τελικό, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ, που ψάχνει ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο που θα την βάλει σε θέση οδηγού και θα διώξει ουσιαστικά το μεγαλύτερο άγχος.

Αν το καταφέρουν αυτό οι “ερυθρόλευκοι” θα βρουν στην συνέχει και περισσότερους χώρους, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και όσο περνάει η ώρα. Η απόδοση να σκοράρει ο Ολυμπιακός και στα δυο ημίχρονα είναι στο 4.70 από την Betshop.

Επίσης σε καλές τιμές είναι και το σκοράρισμα από τον Φορτούνη. Τις στημένες φάσεις τις παίρνει ο αρχηγός ενώ έχει και καλό σουτ έξω από την περιοχή, δοκιμάζοντας αρκετές φορές τα πόδια του. Να πετύχει γκολ anytime στο παιχνίδι είναι σε απόδοση 5,40 από την Betshop.

Ολυμπιακός-Να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα (4.70)

Anytime scorer-Φορτούνης (5.40)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.