Αποστόλης Λαϊάκης

Με Άντερλεχτ και Σανταντέρ

Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 - 11:53

Το κίνητρο οδηγεί στην επιλογή των Αντερλεχτ και Σανταντέρ σε μια δυάδα με αρκετά καλή τιμή.

Με Άντερλεχτ και Σανταντέρ

Για την τελευταία αγωνιστική στα πλέι-οφ Βελγίου, η Αντερλεχτ δοκιμάζεται στην έδρα της Αντβέρπ. Οι γηπεδούχοι είναι παντελώς αδιάφοροι σε αντίθεση με την Αντερλεχτ που θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για την 2η θέση και την παρουσία στα προκριματικά του ερχόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα η βασική της αντίπαλος είναι η Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ που έχει πιο δύσκολο έργο κόντρα στην Γκενκ που ψάχνει βαθμούς. Σε καλές τιμές το διπλό κυρίως βάση κινήτρου, στο 1,95 από την Betshop.

Για την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, η Σανταντέρ υποδέχεται την Σαραγόσα. Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους να είναι κοντά στην εξασφάλιση τουλάχιστον της συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου. Φυσικά αυτό περνάει από την εκμετάλλευση της έδρας όπου η Σανταντέρ έχει πολύ καλή συγκομιδή βαθμών. Από την άλλη πλευρά, η Σαραγόσα παραμένει στα χαμηλά στρώματα και δεν αισθάνεται ακόμα καμιά ασφάλεια αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία. Δυσκολεύεται πολύ να σκοράρει, πόσο μάλλον στις εξορμήσεις της με μόλις 15 τέρματα σε 20 παιχνίδια. Ο άσος έχει βάση για ποντάρισμα σε αποδόσεις που αγγίζουν τον διπλασιασμό και συγκεκριμένα στο 2,15 από την Betshop.

Αντβέρπ-Αντερλεχτ 2 (1.95)

Σανταντέρ-Σαραγόσα 1 (2.15)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr