Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα με... κίνητρο!

Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 - 08:19

Η Γιαγκελόνια έχει την ευκαιρία να πάρει τον τίτλο στην Πολωνία και δεν θέλει να έχει απώλειες κόντρα στην Πιαστ.

Δυάδα με... κίνητρο!

Στην Πολωνία έχουμε την προτελευταία αγωνιστική, με την πρωτοπόρο Γιαγκελόνια να αντιμετωπίζει εκτός την Πιαστ. Η τελευταία είναι παντελώς αδιάφορη σε αντίθεση με την Γιαγκελόνια που είναι μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση για την ιστορία της, καθώς με το απόλυτο κατακτά για πρώτη φορά το πρωτάθλημα. Το κίνητρο λοιπόν από μόνο του είναι τεράστιο και σε αυτήν την περίπτωση, το διπλό σε αποδόσεις που ξεπερνούν τον διπλασιασμό, έχει βάση για ποντάρισμα στο 2,19 από την Betshop.

Για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας και στην αναμέτρηση της Εστρέλα με την Ζιλ Βιθέντε, το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο. Η γηπεδούχος κρατά την τύχη στα χέρια της, αναφορικά με την υπόθεση παραμονής καθώς με νίκη εξασφαλίζεται, χωρίς να την ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Η Ζιλ Βιθέντε είναι αδιάφορη βαθμολογικά και ουσιαστικά δεν περιμένει τίτποτα. Χαμηλά ο άσος αλλά έχει βάση για ποντάρισμα σε απόδοσεις 1,70 από την betshop.

Πιαστ-Γιαγκελόνια 2 (2.19)
Εστρέλα-Ζιλ Βιθέντε 1 (1.70)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr