Αποστόλης Λαϊάκης

Διπλά με... κίνητρο!

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 - 08:14

Η Μαρσέιγ για να ελπίζει σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο χρειάζεται νίκη απέναντι στην Ρεμς.

Διπλά με... κίνητρο!

Σε εξ' αναβολής αναμέτρηση στο Σαμπιονά της Γαλλίας, η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ρεμς. Οι γηπεδούχοι είναι πλέον χωρίς κίνητρο, σε αντίθεση με την Μαρσέιγ που επικράτησε της Λοριάν με 3-1 και διατηρεί στο ακέραιο τις ελπίδες της για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η νίκη κρίνεται επιτακτική για τους φιλοξενούμενους να θέλουν να πετύχουν τον στόχο της, σε μια απόδοση άκρως ελκυστική και συγκεκριμένα στο 2,29 από την betshop.

Για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες, η Νασιονάλ (Ουρουγουάη) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τατσίρα (Βενεζουέλα) σε μια αναμέτρηση που έχει ενδιαφέρον. Οι φιλοξενούμενοι με νίκη κατοχυρωθούν σε μεγάλο ποσοστό την πρόκριση στην επόμενη φάση και δεν θέλουν να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Η Τατσίρα είναι στην τελευταία θέση, χωρίς νίκη στον όμιλο και με την χειρότερη άμυνα. Σαφέστατα την διαφορά κάνει και η εμπειρία των δυο ομάδων σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Προβάδισμα ξεκάθαρο το διπλό σε απόδοση 2.00 από την Betshop.

Ρεμς-Μαρσέιγ 2 (2.29)

Ντεπορτίβο Τατσίρα-Νασιονάλ 2 (2.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr