Αποστόλης Λαϊάκης

Με βάση το κίνητρο

Κυριακή, 12 Μαΐου 2024 - 08:10

Αλκμαάρ και Λάτσιο έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα σε Γκόου Αχέντ Ινγκλς και Εμπολι, με βάση την ποιότητα και το κίνητρο.

Με βάση το κίνητρο

Για την προτελευταία αγωνιστική στην μεγάλη κατηγορία της Ολλανδίας, η Αλκμαάρ αντιμετωπίζει την Γκόου Αχέντ εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι ουσιαστικά έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στα πλέι-οφ και μπορεί να ρίξουν ταχύτητα στις δυο τελευταίες αγωνιστικές. Από την άλλη πλευρά, η Αλκμαάρ κυνηγάει την τρίτη θέση (για Τσάμπιονς Λιγκ) και δεν έχει περιθώρια για απώλειες, περιμένοντας στραβοπάτημα της Τβέντε. Μάλιστα η Αλκμαάρ είναι σε καλή κατάσταση με τρεις διαδοχικές νίκες. Το διπλό δεν αποτελεί καμιά σούπερ ευκαιρία αλλά είναι σε δίκαιη τιμή στο 1.82 από την Betshop.

Η Λάτσιο προερχόταν από τρεις διαδοχικές νίκες, ήταν έτοιμη να τις κάνει τέσσερις, αλλά παρά το ότι προηγήθηκε δύο φορές στη Μόντσα, αρκέστηκε στο 2-2 με την τοπική ομάδα (ισοφαρίστηκε στο 92’). «Ακριβή» γκέλα για τους πρωτευουσιάνους του Ιγκόρ Τούντορ, οι οποίοι αναμένεται να ρεφάρουν στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Εμπολι. Οι νυν φιλοξενούμενοι τα δίνουν όλα για την επιβίωση, πλην όμως έχουν συγκεκριμένο… ταβάνι, όπως μαρτυρά η μόλις μία νίκη στα τελευταία τέσσερα (1-1-2). Το ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι στην επίθεση δεν διαθέτουν τα δυνατά και ψηλά κορμιά που μπορούν να προβληματίσουν τους «λατσιάλι», όπως φάνηκε και με τη Μόντσα (ο θηριώδης φορ Μίλαν Τζούριτς πήγαινε… βόλτα τους αντίπαλους κεντρικούς αμυντικούς). Η προοπτική εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ παραμένει ζωντανή για το φαβορί και ο «άσος» ποντάρεται και σε συνδυασμό με το Over 1,5 αποδίδει 1,96 στην Betshop.

Γκόου Αχέντ Ινγκλς-Αλκμαάρ 2 1.82

Λάτσιο-Εμπολι 1+Over 1,5 1.96

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr