Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από την Ιβηρική

Σάββατο, 11 Μαΐου 2024 - 08:00

Χωρίς περιθώρια η Σπόρτινγκ Χιχόν κόντρα στην Ανδόρρα, αν θέλει να μείνει σε τροχιά πλέι-οφ ανόδου.

Δυάδα από την Ιβηρική

Για την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, η Σπόρτινγκ Χιχόν φιλοξενεί την Ανδόρρα. Οι γηπεδούχοι μετά από τρία σερί ματς χωρίς νίκη, θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες για να διατηρηθούν σε τροχιά μιας θέσης για τα μπαράζ ανόδου. Από την άλλη πλευρά, η Ανδόρρα παραμένει στις τελευταίες θέσεις και φαίνεται ότι δύσκολα θα καταφέρει να ξεφύγει από εκεί, έχοντας αρκετά θέματα να λύσει. Το κίνητρο και η ποιότητα οδηγούν στον άσο σε απόδοση 2,01 από την Betshop.

Για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, η Πορτιμονένσε φιλοξενεί την Ρίο Αβε σε μια αναμέτρηση όπου οι γηπεδούχοι είναι με την πλάτη στον τοίχο και ψάχνουν άμεσα βαθμούς για να αποφύγουν τα μπαράζ υποβιβασμού. Η Ρίο Αβε με τις πολλές ισοπαλίες, έχει μια καλή διαφορά ασφαλείας ενώ είναι ομάδα που στηρίζεται περισσότερο στην άμυνα. Η Πορτιμονένσε έχει το μεγαλύτερο κίνητρο και σε τιμές που αγγίζουν τον διπλασιασμό, είναι οριακά αποδεκτές για ποντάρισμα σε απόδοση 2.30 από την Betshop.

Σπόρτινγκ Χιχόν-Ανδόρα 1 2.01

Πορτιμονένσε-Ρίο Αβε 1 2.30

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr