Αποστόλης Λαϊάκης

Με Νιουκάστλ και Χάβρη

Σάββατο, 4 Μαΐου 2024 - 12:36

Η Νιουκάστλ έχει βρει ρυθμό και θέλει να συνεχίσει να διεκδικεί ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Χωρίς περιθώρια και η Χάβρη.

Με Νιουκάστλ και Χάβρη

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Νιουκάστλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπέρνλι. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν στην κατάλληλη στιγμή το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο, μετρούν τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και ευελπιστούν σε ανάλογη συνέχεια ώστε να μπουν δυνατά στην διεκδίκηση μιας θέσης στην εξάδα για τα κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου. Η Μπέρνλι από την άλλη, παραμένει στην ζώνη υποβιβασμού, με την άμυνα της να αποτελεί την μεγάλη αδυναμία της καθώς δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν. Το άγχος για την Μπέρνλι είναι μεγάλο και με δεδομένο την ανωτερότητα της Νιουκάστλ, το διπλό σε αποδόσεις κοντά στον διπλασιασμό έχει βάση για ποντάρισμα. Στο 2,06 από την Betshop.

Στο Σαμπιονά της Γαλλίας, η Χάβρη φιλοξενεί το Στρασβούργο. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την παραμονή τους και πήραν σίγουρα ψυχολογία μετά την ισοπαλία με 3-3 εκτός κόντρα στην Παρί Σ.Ζ. Η εκμετάλλευση της έδρας είναι σημαντική για την συνέχεια κόντρα σε ένα Στρασβούργο που προέρχεται από δυο σερί ήττες ενώ εκτός έδρας χάνει σημαντικό μέρος των δυνατοτήτων της. Ο άσος συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης και σε πολύ καλές τιμές και συγκεκριμένα στο 2,45 από την Betshop.

Μπέρνλι-Νιουκάστλ 2 2.06

Χάβρη-Στρασβούργο 1 2.45

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr