Αποστόλης Λαϊάκης

Με Στουρμ και γκολ στην Μπράγκα!

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 - 08:14

Η Στουρμ Γκρατς δείχνει φέτος σε εξαιρετική κατάσταση και έχει τον πρώτο λόγο υποδεχόμενη την Σλόβαν Μπρατισλάβας για το Γιουρόπα Λιγκ.

Με Στουρμ και γκολ στην Μπράγκα!

Για το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, η Στουρμ Γκρατς υποδέχεται στην Αυστρία την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Οι γηπεδούχοι δείχνουν φέτος αναγεννημένοι και δεν είναι τυχαίο ότι στο πρωτάθλημα διεκδικούν με πολλές αξιώσεις τον τίτλο, από την μόνιμο κάτοχο, Σάλτσμπουργκ.

Φυσικά μια ευρωπαϊκή πορεία και διάκριση δεν την αφήνει αδιάφορη και η εκμετάλλευση της έδρας είναι κλειδί ενόψει του επαναληπτικού στην Σλοβακία. Η Σλόβαν βρίσκεται στην κορυφή στην εγχώρια λίγκα της, σκοράρει αρκετά αλλά στην Ευρώπη η εικόνα της δεν είναι η ίδια. Προβάδισμα στον άσο λοιπόν.

Για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, η Μπράγκα υποδέχεται την Κάραμπακ στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση. Η Μπράγκα είναι ομάδα που δίνει μεγάλη έμφαση στην επίθεση και σίγουρα εντός έδρας μπορεί να βάλει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο, με την πίεση που του ασκεί.

Η Κάραμπακ σαφέστατα δεν αποτελεί κανένα μεγαθήριο αλλά από την άλλη, είναι ικανή να κάνει την ζημιά αν βρει χώρους, με την Μπράγκα να είναι εξάλλου ιδιαίτερα ευάλωτη στα μετόπισθεν. Το over με goal είναι σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Στουρμ Γκρατς-Σλόβαν Μπρατισλάβας 1 (1.80)

Μπράγκα-Κάραμπακ Goal+Over (2.20)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr