Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα χωρίς μεγάλα ρίσκα

Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 - 08:00

Πολλά γκολ αναμένονται ανάμεσα σε Μπρέντφορντ και Αστον Βίλα ενώ η Αρούκα με σύμμαχο την έδρα, έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Ζιλ Βιθέντε.

Δυάδα χωρίς μεγάλα ρίσκα

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Μπρέντφορντ υποδέχεται την Αστον Βίλα σε μια αναμέτρηση με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Η Μπρέντφορντ δεν πατάει καλά το τελευταίο διάστημα (τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία) αλλά σίγουρα είναι ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιές αν υποτιμηθεί, παίζοντας πολύ επιθετικά, ειδικά εντός έδρας.

Από την άλλη, η Αστον Βίλα αποτελεί την μεγάλη έκπληξη της σεζόν, βρίσκεται στην 3η θέση και “κοιτάει” ακόμα και κορυφή, ενώ δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι δυο τελευταίες της νίκες προήλθαν επί Αρσεναλ και Μαν. Σίτι. Παρότι υπήρχε και ματς για τα ευρωπαϊκά κύπελλα μεσοβδόμαδα, η Βίλα ρίχνει το βάρος στο πρωτάθλημα και πιθανόν το ματς να κριθεί σε υψηλό σκορ.

Για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, η Αρούκα υποδέχεται την Ζιλ Βιθέντε. Οι γηπεδούχοι για πρώτη φορά φέτος μετρούν δυο ματς αήττητοι (μια νίκη και μια ισοπαλία), πήραν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα με στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Η Ζιλ Βιθέντε σαφέστατα δεν αποτελεί φόβητρο, παραμένει έξι αγώνες χωρίς νίκη ενώ σπανίως κρατάει το μηδέν στην εστία της. Ο άσος σε αποδόσεις που αγγίζουν τον διπλασιασμό, αξίζουν το ποντάρισμα.

Μπρέντφορντ-Αστον Βίλα Goal+Over (1.88)

Αρούκα-Ζιλ Βιθέντε 1 (1.97)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr