Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από την Ιβηρική!

Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2023 - 08:10

Μπέτις και Φαμαλικάο θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα της έδρας και να πάρουν το τρίποντο κόντρα σε Μαγιόρκα και Ζιλ Βιθέντε, αντίστοιχα.

Δυάδα από την Ιβηρική!

Για την Πριμέρα της Ισπανίας, η Μπέτις υποδέχεται την Μαγιόρκα. Οι Ανδαλουσιανοί παραμένουν αήττητοι για έξι αγωνιστικές (με δυο νίκες) και θέλουν να διευρύνουν το σερί για να μπουν δυναμικά στο κυνήγι μιας θέσης που οδηγεί στα κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου. Η εκμετάλλευση της έδρας λοιπόν είναι κύριο μέλημα για για την συνέχεια κόντρα σε μια Μαγιόρκα που δεν πείθει ιδιαίτερα. Παραμένει έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη, παίζοντας περισσότερο για την ισοπαλία (έχει τις περισσότερες στο πρωτάθλημα) αλλά σίγουρα θα πρέπει να προσπαθήσει παραπάνω για να μην έχει μπλεξίματα, αναφορικά με τον υποβιβασμό. Οριακό αποδεκτός ο άσος.

Για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας, η Φαμαλικάο υποδέχεται την Ζιλ Βιθέντε. Οι γηπεδούχοι μετά από δυο σερί ήττες, ψάχνουν άμεση ανάκαμψη, με σύμμαχο την έδρα για να μην χάσουν και άλλο έδαφος αναφορικά με την διεκδίκηση μιας θέσης για τα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης περιόδου. Εξάλλου πρόκειται για μια ομάδα με υψηλό μπάτζετ και οι στόχοι είναι αυξημένοι.

Από την άλλη, η Ζιλ Βιθέντε δεν κατάφερε να κερδίσει την Μπράγκα παρότι είχε και αριθμητικό πλεονέκτημα για αρκετή ώρα, με εμφανέστατο πρόβλημα στην άμυνα όπου δέχεται με χαρακτηριστική ευκολία το γκολ. Ο άσος σε αποδόσεις που ξεπερνούν τον διπλασιασμό, έχει βάση για ποντάρισμα.

Μπέτις-Μαγιόρκα 1 (1.87)

Φαμαλικάο-Ζιλ Βιθέντε 1 (2.07)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr