Αποστόλης Λαϊάκης

Πολλά γκολ στον τελικό!

Κυριακή, 16 Ιουλίου 2023 - 12:43

Στον τελικό του Γκολντ Καπ, Μεξικό και Παναμάς μπορούν να κρίνουν τη κατάκτηση του τροπαίου σε υψηλό σκορ, ενώ προβάδισμα νίκης έχει η Ναγκόγια.

Πολλά γκολ στον τελικό!

Μεξικό και Παναμάς θα αναμετρηθούν στον τελικό του Γκολντ Καπ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Σόφι Στέιντιουμ» της Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Οι Μεξικανοί, προφανώς, έχουν τον τίτλο του φαβορί, καθώς διαθέτουν, θεωρητικά, περισσότερη ποιότητα από τους αντιπάλους τους. Η απόδοση τους, όμως, είναι γύρω στο «1,60» και δεν μας καλύπτει. Αντίθετα, θεωρούμε καλή περίπτωση το «Over 2,5» στο «2,25» με δεδομένα την επιθετική ισχύ του Μεξικού, αλλά και το ανταγωνιστικό πρόσωπο που βγάζει ο Παναμάς, ο οποίος, σε περίπτωση που βρεθεί πίσω στο σκορ, θα αναγκαστεί να κυνηγήσει το γκολ.

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με σούπερ δώρο

Για την μεγάλη κατηγορία της ιαπωνίας, σε διαφορετικό επίπεδο κινούνται η Κιότο με τη Ναγκόγια, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας και τους φιλοξενούμενους να έχουν βλέψεις ακόμη και για τον τίτλο. Μάλιστα, η Κιότο στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχει μόνο μία νίκη (1-1-2), ενώ έχει πολύ κακή παρουσία στην έδρα της με απολογισμό 1-0-6! Με αυτές τις επιδόσεις, δεν πείθει ότι μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Το «διπλό» προσφέρεται, σχεδόν, σε αποδόσεις διπλασιασμού και μπορεί να παιχθεί.

Μεξικό-Παναμάς Over (2.10)

Κιότο-Ναγκόγια 2 (1.97)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr