Αλέξανδρος Χρηστάκος

Ρεάλ Μαδρίτης με 2.60

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2024 - 10:12

Δυάδα που έχει να κάνει με τα ματς της La Liga, Χετάφε - Οσασούνα, Ρεάλ Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ

Ρεάλ Μαδρίτης με 2.60

Καλημέρα σας και να έχετε ένα όμορφο Σάββατο με πολλά κέρδη από το στοίχημα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βάση η La Liga στην δυάδα που έχει να κάνει με τα ματς Χετάφε - Οσασούνα και Ρεάλ Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ.

Η Χετάφε και φέτος είναι ανταγωνιστική στην έδρα της και προέρχεται από το 2-0 επί της Αλαβές που ήταν και η πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Πάει με σούπερ ψυχολογία στο ματς με την Οσασούνα.

Μάλιστα στα 4 εντός έδρας ματς η Χετάφε είναι αήττητη με 1 νίκη ενώ μόλις σε ένα από αυτά δέχθηκε ένα γκολ.

Η Οσασούνα έκανε το μπαμ με το εντός έδρας 4-2 επί της φορμαρισμένης Μπαρτσελόνα αλλά είναι ένα αποτέλεσμα παγίδα και αν πάει με αυτό στο μυαλό, κάτι που συνηθίζεται, στην έδρα της Χετάφε, θα την πατήσει. Να σημειωθεί πως η Οσασούνα μπορεί να είναι ανεβασμένη τελευταία, αλλά στις τρεις εξορμήσεις της έχει πάρει μια ισοπαλία κι έχει σκοράρει μόλις μια φορά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρεται με την Βιγιαρεάλ, η οποία φέτος έχει μόλις μια ήττα, αλλά ήταν το βαρύ 5-1 από την Μπαρτσελόνα εντός έδρας.

Η Ρεάλ προέρχεται από το 1-1 στο ντέρμπι εκτός με την Ατλέτικο όπου ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις. Ακολούθησε η ήττα με 1-0 εκτός από τη Λιλ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπορεί να μην είναι σε φόρμα αλλά είναι δυνατή και φέτος το έχει με την άμυνα στα παιχνίδια με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Σίγουρα μπορεί να πάρει τη νίκη με την Βιγιαρεάλ και θα είναι πρόκληση να σταματήσει τον αντίπαλο από το να βάλει γκολ, ο οποίος έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια του.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΧΕΤΑΦΕ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ 1 2.18
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1&NG 2.60

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr