Αλέξανδρος Χρηστάκος

Η δυναμική της Πορτογαλίας

Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024 - 09:51

Δυάδα που έχει να κάνει με τις αναμετρήσεις Πορτογαλία - Σκωτία, Σαραγόσα - Έλτσε

Η δυναμική της Πορτογαλίας

Καλημέρα και να έχετε μια όμορφη Κυριακή και με πολλά κέρδη από το στοίχημα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Το Nations League μας απασχολεί στοιχηματικά και η μία πρόταση έχει να κάνει με το Πορτογαλία - Σκωτία.

Στην πρεμιέρα της η Πορτογαλία νίκησε εντός 2-1 την Κροατία. Βρήκε γκολ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο για να φτάσει τα 900 τέρματα στην καριέρα του και να γράψει ιστορία.

Σε αυτό το ματς η Πορτογαλία ήταν φουλ επιθετική και θα μπορούσε να βάλει κι άλλα γκολ. Η Σκωτία, από την μεριά της, ηττήθηκε με 3-2 εντός από την Πολωνία.

Θέλει να βγάλει αντίδραση και θα είναι πιο αμυντική, αφού κόντρα στην Πολωνία έπαιξε ανοικτά και το πλήρωσε. Η Πορτογαλία αναμένεται να πάρει τη νίκη αλλά το σκορ δεν θα ξφύγει.

Πάμε και στην Β' Ισπανίας. Η Σαραγόσα έχει δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα. Είναι αήττητη με 2 νίκες στα 3 πρώτα της ματς. Η Έλτσε, από την άλλη πλευρά, έχει κενά σαν ομάδα και δύσκολα θα μπορέσει να πάρει αποτέλεσμα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΣΚΩΤΙΑ 1&UNDER 3.5 ΓΚΟΛ 1.92
ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΕΛΤΣΕ 1 2.28

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr