Αλέξανδρος Χρηστάκος

Ευκαιρία για την Ζουβεντούδε

Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 - 11:26

Δυάδα από το Brasileirao που έχει να κάνει με τα ματς Ζουβεντούδε - Κρισιούμα, Μποταφόγκο - Κρουζέιρο

Ευκαιρία για την Ζουβεντούδε

Καλημέρα και να περάσετε καλά το Σάββατο, παίζοντας φυσικά και στοίχημα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Το κουπόνι για στοίχημα όλο και μεγαλώνει, οπότε πάμε σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς. Φυσικά και θα ασχοληθούμε εκ νέου με το Brasileirao στις προτάσεις μας, αφού είναι σε εξέλιξη και μάλιστα οι ομάδες ξεκινούν τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Έχει το ενδιαφέρον της η αναμέτρηση της Ζουβεντούδε με την Κρισιούμα. Οι γηπρδούχοι έχασαν τον ρυθμό τους μετά την αποχώρηση του Μασάντο, ο οποίος έκανε σούπερ δουλειά, αλλά δελεάστηκε από την Ιντερνασιονάλ κι έφυγε.

Ο Βεντούρα έγινε αντικαταστάτης του και στα δύο πρώτα ματς πήρε μια ισοπαλία, οπότε αναζητά την πρώτη του νίκη. Η Ζουβεντούδε είναι αήττητη με 5 νίκες στα 9 εντός έδρας ματς!

Η Κρισούμα έχει μόλις δύο ισοπαλίες στα 5 τελευταία της. Παράλληλα έβγαλε με ήττες τα 4 τελευταία εκτός έδρας ματς. Οπότε είναι ευκαιρία για την Ζουβεντούδε να γυρίσει στις νίκες.

Η Μποταφόγκο υποδέχεται την Κρουζέιρο και είναι από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες. Είναι αήττητη στα 8 τελευταία της με 6 νίκες. Με νίκες έβγαλε τα 4 τελευταία εντός στο πρωτάθλημα.

Η Κρουζέιρο έχει 4 νίκες στα 5 τελευταία της, αλλά έχει θέματα στις εξορμήσεις. Πιο συγκεκριμένα έχει 4 ήττες στις πέντε τελευταίες.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ - ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ 1 2.18
ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ 1 2.05

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr