Αλέξανδρος Χρηστάκος

Οι εξορμήσεις της Ιντερνασιονάλ

Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024 - 10:40

Δυάδα βγαλμένη από το Brasileirao και με βάση τις αναμετρήσεις Σάο Πάολο - Μπαία και Κρισιούμα - Ιντερνασιονάλ

Οι εξορμήσεις της Ιντερνασιονάλ

Καλημέρα και να έχετε μια όμορφη Κυριακή και φυσικά με κέρδη από το στοίχημα. Η Α' Βραζιλίας έχει εφτά ματς στο κουπόνι και θα είναι η βάση μας.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Κάνουμε την αρχή με την αναμέτρηση της Σάο Πάολο με την Μπαία. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Κρισιούμα. Μια νίκη με την οποία έβαλε τέλος σε ένα άσχημο σερί 4 αγώνων με 2 ισοπαλίες.

Η ομάδα του Ζουμπελδία έκανε μια μικρή κοιλιά αλλά έδειξε πως έχει λύσεις για να την ξεπεράσει. Με τρεις νίκες έχει βγάλει τα 4 τελευταία εντός έδρας και γενικά παρουσιάζει μια δυναμική στα ματς που δίνει μπροστά στο κοινό της.

Η Μπαία παρουσιάζει μια πολύ καλή εικόνα ενώ στα 5 τελευταία εκτός έχει 1 νίκη και 3 ισοπαλίες ενώ όλα ήταν γκολ - γκολ. Στον πάγκο της είναι ο Ροτζέριο Σένι, που είναι θρύλος για τη Σάο Πάολο κι έκανε πολλά ρεκόρ φορώντας την φανέλα της. Θα είναι δύσκολο ματς για τον ίδιο.

Η πλάστιγγα γέρνει προς την Σάο Πάολο με τον άσο να έχει εξαιρετική τιμή.

Η Κρισιούμα κοντράρεται με την Ιντερνασιονάλ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα εκτός με 2-1 από τη Σάο Παολο. Προηγήθηκαν δύο σερί νίκες.

Μια νίκη και μια ισοπαλία έχει στα 5 τελευταία εντός έδρας όπου πάντα έχει θέματα. Η Ιντερνασιονάλ από την μεριά της έχει τρεις νίκες και δύο ήττες στα πέντε τελευταία εκτός έδρας. Μπορεί να πάρει ένα ακόμα διπλό...

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΜΠΑΊΑ 1 2.05
ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ 2 2.37

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr