Αλέξανδρος Χρηστάκος

Αυτό που θέλει η Ελλάδα

Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2024 - 09:08

Δυάδα που έχει να κάνει με τα φιλικά ματς Γερμανία - Ελλάδα, Αλβανία - Αζερμπαϊτζάν

Αυτό που θέλει η Ελλάδα

Καλημέρα και να έχετε μια όμορφη Παρασκευή και όπως πάντα με κέρδη από το στοίχημα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Το κουπόνι έχει πολλά φιλικά Εθνικών ομάδων και είναι λογικό αφού είναι ημερομηνίες για τις Εθνικές ενώ ακολουθούν και πολλές επίσημες διοργανώσεις.

Κεντρίζει το ενδιαφέρον το φιλικό Γερμανία - Ελλάδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν κατάφερε να πάρει στο Euro 2024 αλλά θα πάρει μια γεύση. Η Γερμανία είναι οικοδέσποινα και για την ιδια είναι κάτι σαν πρόβα τζενεράλε.

Κατά συνέπεια η Εθνική αναμένεται να δεχθεί μεγάλη πίεση ενώ και η ίδια δεν θέλει να γίνει σάκος του μποξ. Θα το παλέψει ενώ και ο υπηρεσιακός τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος ανέλαβε για το συγκεκριμένο φιλικό και αυτό με την Μάλτα που ακολουθεί, είπε πως δεν θα αλλάξει τίποτα από το πλάνο που είχε ο προκάτοχος του, Γκουστάβο Πογέτ.

Είναι δεδομένο πως η Εθνική θα κοιτάξει να αποφύγει τα λάθη στην άμυνα. Από την άλλη η Γερμανία του Νάγκελσμαν αλλάζει προς το καλύτερο αλλά δεν είναι και η πλέον αξιόπιστη όπως ήταν παλιά.

Η Αλβανία κοντράρεται με το Αζερμπαϊτζάν στην πόλη Σζομπατέλι της Ουγγαρίας. Στο ίδιο γήπεδο έδωσε και το φιλικό με το Λιχτενστάιν πριν μερικές μέρες όπου νίκησε 3-0. Σε απόλυτη ετοιμότητα είναι η ομάδα του Σιλβίνιο ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Euro 2024. Θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε.

Από την άλλη μεριά το Αζερμπαϊτζάν είχε δώσει το τελευταίο του ματς στις 25 Μαρτίου και ήταν το φιλικό 1-1 με την Βουλγαρία. Δεν είναι στους ίδιους ρυθμούς με την αντίπαλη ομάδα και αυτό αναμένεται να της μεγαλώσει τον βαθμό δυσκολίας.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ UNDER 2.27
ΑΛΒΑΝΙΑ - ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ 1 1,91

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr