Αλέξανδρος Χρηστάκος

Η La Liga των γκολ!

Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024 - 11:49

Δυάδα από την La Liga με βάση το ντέρμπι Μπιλμπάο - Σοσιεδάδ και την αναμέτρηση της Μπέτις με την Γρανάδα!

Η La Liga των γκολ!

Καλημέρα και να έχετε ένα όμορφο Σάββατο σε ότι κι αν κάνετε. Φουλ το κουπόνι για στοίχημα με την κανονικότητα να επιστρέφει. Εδώ και η La Liga όπου θα αποτελέσει την βάση μας.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Μπιλμπάο κοντράρεται με την Σοσιεδάδ στο απόλυτο ντέρμπι των Βάσκων. Στην παρούσα φάση ωστόσο η Μπιλμπάο είναι σε εξαιρετική κατάσταση και παρουσιάζεται φαβορί.

Αλλά και η Σοσιεδάδ είναι δυνατή και ξεκούραστη αφού μετείχε με επιτυχία και στους ομίλους του Champions League. Οπότε θα διεκδικήσει το ματς. Αν βρει γκολ τότε το παιχνίδι θα πάει προς το over που έχει ελκυστική τιμή επειδή οι δύο ομάδες θα προσέξουν στην άμυνα. Ωστόσο η Μπιλμπάο θα είναι δύσκολο να μην σκοράρει!

Στην Σεβίλλη η Μπέτις υποδέχεται την Γρανάδα. Πολλά τα αποτυχημένα αποτελέσματα τελευταία για τους γηπεδούχους. Αγνούν τη νίκη πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Η Γρανάδα από την μεριά της είναι μια ομάδα με πολλά κενά και η νίκη εντός με την Κάντιθ δίνει μια ώθηση, αλλά δύσκολα κάνει ζημιές σε ομάδες όπως η Μπέτις. Ο συνδυασμός του άσου με over 1.5 γκολ είναι σε σούπερ τιμή!


ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ OVER 2.35
ΜΠΕΤΙΣ - ΓΡΑΝΑΔΑ 1&OVER 1.5 ΓΚΟΛ 2.10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr