Σωτήρης Γεωργίου

Οι επιλογές του Ολυμπιακού μετά τους τραυματισμούς

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024 - 16:31

Ο Σωτήρης Γεωργίου σχολιάζει την διαχείριση του Ολυμπιακού μετά τους τραυματισμούς Φαλ και Μιλουτίνοφ

Οι επιλογές του Ολυμπιακού μετά τους τραυματισμούς


Σοκ με Φαλ και Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό λοιπόν. Αλλά σοκ χωρίς συνέπειες σοβαρές καθώς είχαν προνοήσει στην ομάδα του Πειραιά και γι αυτό έφτιξαν και το πιο γεμάτο και ειδικά σε ποιότητα,ρόστερ της διοργάνωσης της Ευρωλίγκα με 16 πρωτοκλασάτους παίκτες. Που αθλητές όπως ο Λαρεντζάκης και ο Μήτρου Λονγκ θα δίνουν μάχη για την δωδεκάδα και οι πιο φθηνοί σε αξία έίναι με απολαβές πάνω από 600χιλ ευρώ! Και όμως ο Ολυμπιακός που πέρσι ταλαιπωρήθηκε από τους τραυματισμούς,φέτος δεν σκάει. Καθώς έχει λύσεις και επιλογές. Ο Φαλ από πέρσι δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είναι άγνωστο πότε ακριβώς θα γυρίσει. Αν και απέφυγε το χειρουργείο. Μπορεί όμως να πάει τέλη Οκτώβρη. Μην ξεχνάμε ότι όπως έλεγε και ο Μπαρτζώκας οι παίκτες από τραυματισμό χρειαζονται και ένα διάστημα 15-20 ημερών για να μπουν σε ρυθμούς Ευρωλίγκα. Και ξαφνικά σκάει και το σοκ με Μιλουτίνοφ που μένει εκτός 4-6 εβδομάδες με τραυματισμό στο πόδι στην προπόνηση!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Συνεπώς τα δύο βασικά σέντερ είναι εκτός. Και κάποιοι θυμάμαι απορούσαν που ο Μπαρτζώκας κράτησε και τρίτο κλασικό σέντερ,τον Ράιτ. Και όταν ήρθε ο Σάσα λέγαν όλοι δεν χωράει ο Πετρούσεφ που παίζει και στο 5. Αλλά τον κρατούσε ακόμα ο Μπαρτζώκας. Όταν ήρθε και ο Φουρνιέ έπρεπε να δοθεί δανεικός ο Πετρούσεφ στον φίλο Αστέρα καθώς δεν θα κατέβαινε βάση του αρχικού πλάνου ο Πϊτερς στο 3 και άρα δεν έβγαιναν οι χρόνοι. Και τι έκανε ο κόουτς Μπαρτζώκας; Υπομονή μέχρι το Σούπερ Καπ να δούμε τι γίνεται με Φαλ. Και τώρα με το σοκ και με τον Μιλουτίνοφ τέλος η υπόθεση δανεισμός

Ο Ολυμπιακός θα πάει χωρίς τους δύο βασικούς του σέντερ λογικά όλο τον Οκτώβρη. Και χάνουν το Σούπερ Καπ στην Ρόδο. Και στην Ευρωλίγκα το πρόγραμμα είναι δύσκολο στην αρχή. Αν δεν αλλάξει κάτι,οι θα πάει χωρίς τα δύο του πεντάρια εκτός με Φενέρ και Εφές στην Τουρκία,το Μόναχο με Μπάγερν και μέσα στα σημαντικά ματς και με πρέπει με Μιλάνο και Ζάλγκιρις. Αλλά υπάρχει και άλλη ανησυχία στον Ολυμπιακό. Να χάσουν και τα δύο σούπερ ντέρμπι με τα ισπανικά μεγαθήρια. Δηλαδή με Ρεάλ και Μπάρτσα που τις υποδέχεται ο Ολυμπιακός στις 29 και 31/10 στο ΣΕΦ. Και χρειάζονται πάρα πολύ καθώς ο Μπαρτζώκας ουσιαστικά ήθελε να έχει στο ρόστερ του δύο τόσο μεγάλα κορμιά στο "5" για να ματσάρει τις δύο αυτές ομάδες που έχουν εξαιρετικούς ψηλούς και σέντερ περιοπής!

Ο Μπαρτζώκας έχει την λύση όμως. Ο Πετρούσεφ χρειάζεται τουλάχιστον πια όλο τον Οκτώβρη και προφανώς δύσκολα θα φύγει πια και μετά. Βασικό πεντάρι πλέον θα είναι ο Ράιτ που δείχνει σε εκρηκτική κατάσταση και θα έχει την ευκαιρία να καθιερωθεί ενώ θα ερχόταν σαν 3ος σέντερ! Ο Πετρούσεφ. που υπολογίζεται και για τις δύο θέσεις θα πάει αποκλειστικά στο "5" πια και θα βρει άνετα 15-20'. Κάτι που είδαμε και σε ευέλικτα σχήματα πέρσι. Στο Σούπερ Καπ στην Ρόδο ο Ράιτ θα ματσάρει τον Λεσόρτ που ταιριάζουν! Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να ανέβει ποιοτικά στο 5 κάποιο 4άρι,δηλ ο Βεζένκοφ ή ο Πίτερς. Αλλά ο Ολυμπιακός με το βάθος του και παρά το διπλό σοκ έχει μια ποιοτικότατη και πάλι φροντ λάιν με 4 αθλητές πρώτης γραμμής!

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.