Σωτήρης Γεωργίου

Τα πλάνα των "αιωνίων"

Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 - 18:23

Ο Σωτήρης Γεωργίου μας βάζει στο μεταγραφικό κλίμα στο μπάσκετ

Τα πλάνα των

Ξεκίνησε με την λήξη του πρωταθλήματος το μεταγραφικό παζάρι που συμμετέχουν ασφαλώς και οι αιώνιοι που θέλουν να ενισχυθούν και άλλο για την νέα σεζόν και με κοινό παρονομαστή την αύξηση του μπάτζετ και για τους δύο! Πάλι παραπάνω μπάτζετ θα έχει πάντως ο ΠΑΟ ενώ τα μεγάλα ονόματα από το ΝΒΑ Μίστς και Βεζένκοφ θα απασχολήσουν μόνο αν τελικά αποφασίσουν να γυρίσουν στην Ευρώπη και το μπορούν ταυτόχρονα

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ξεκινάμε με τον πρωταθλητή Ελλάδος και Ευρώπης. Ο ΠΑΟ τα πήρε όλα φέτος αλλά αυτό δεν τον σταματά να ενισχύεται και να θέλει να φτιάξει μια ακόμα καλύτερη ομάδα! Και γι αυτό θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο το μπάτζετ που αναμένεται να ξεπεράσει τα 20εκ! Οι κινήσεις του πάντως θα είναι μετρημένες αφού έχει κορμό και κρατά όλους τους πρωταγωνιστές του φέτος. Συνεπώς αυτό που έψαχνε το πήρε με το καλημέρα αφού έκλεισε (έμενε μόνο η ανακοίνωση) τον κορυφαίο πόιντ γκαρντ της Ευρωλίγκα τον Λορέντζο Μπράουν από την Μακάμπι. Και έτσι ο ΠΑΟ θα έχει στην περιφέρεια Μπράουν,Ναν,Σλούκα,Γκραντ και ένα ρολίστα Ελληνα ή και δύο (Καλαιτζάκης,Μωραϊτης). Πλέον θέλει τον αντικαταστάτη του Μπαλτσερόφσκι για να ενισχύσει την θέση "5" που στην ουσία ήταν μόνος του φέτος ο Λεσόρτ. Ακούγονται πολλά ονόματα όπως και ο Ιμπάκα της Μπάγερν. Και θα πάρει λογκά και ένα 3άρι Αμερικανό και μάλλον αθλητικό. Διακαής πόθος ήταν ο Μίσιτς που όμως έχει συμβόλαιο στο ΝΒΑ και δεν γινόταν να περιμένει ο ΠΑΟ καιρό. Αν πάντως ο Σέρβος εμφανιστεί στο προσκήνιο θα γίνει η υπέρβαση σε όλα τα επίπεδα καθώς όλοι οι καλοι χωράνε!

Ο Ολυμπιακός είναι από τις πιο σταθερές ομάδες της Ευρώπης με ένα μεσαίο μπάτζετ και η 3η συνεχόμενη παρουσία του σε Final Four πιστοποιεί και την τεχνογνωσία που διαθέτει. Ομως στόχος είναι και οι τίτλοι και έτσι ενώ το μοντέλο και η φιλοσοφία δεν αλλάζουν και φέτος καθώς φυσικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραμένει στον πάγκο,η ομάδα θα ανεβάσει το μπάτζετ και θα ενισχύσει την περιφέρεια. Ο Ολυμπιακός έχει κλεισμένη την φροντ λάιν του καθώς έχει πέντε ξένους με συμβόλαιο και θα ασχοληθεί για τον Βεζένκοφ μόνο αν και εφόσον ο αθλητής γυρίσει από το ΝΒΑ. Σε αυτή την περίπτωση θα γίνει υπέρβαση στο μπάτζετ για πολλούς λόγους. Ταυτόχρονα στόχος του Ολυμπιακού είναι η ενίσχυση και του ελληνικού κορμού και γι αυτό κλεισμένος θεωρείται ο Τάιλερ Ντόρσεϊ που μένει ελεύθερος από την Φενέρ και θα πάρει την θέση του Κάνααν. Ο Ολυμπιακός είχε κλείσει τον Έβανς για να τον βάλει δίπλα στον Γουόκαπ θέλοντας έναν άσο με σκορ. Όμως ο Αμερικανός τραυματίστηκε και δύσκολα θα έρθει. Συνεπώς ψάχνει άλλο παίκτη εκεί και θα κοιτάξει και έναν ακόμα πρωτοκλασάτο περιφερειακό με έφεση στο σκορ με διακαή πόθο τον Γάλλο σουτέρ Φουρνιέ από το ΝΒΑ που παίζει στο 2-3 και θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη και ενώ έχει μιλήσει ήδη με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό!

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.