Σωτήρης Γεωργίου

Πως ο ΠΑΟ πήρε τον τελικό των τελικών!

Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 - 17:58

Ο Σωτήρης Γεωργίου σχολιάζει την μητέρα των μαχών!

Πως ο ΠΑΟ πήρε τον τελικό των τελικών!


Καταρχάς είχαμε μια σειρά τελικών που όποιος και να έπαιρνε τον τίτλο δίκαιο θα ήταν. Μεγάλες ομάδες και ας μάθουμε επιτέλους ότι το πιο σημαντικο είναι να εισαι στο υψηλότερο επίπεδο και η ζωή δεν είναι μόνο οι τίτλοι. Ζούγκλα δεν ήταν όπως παλιά,αλλά τοξικότητα πάλι υπήρχε. Σας είχα πει ότι οι έδρες σπάνε εύκολα. Έχουν για πολλούς λόγους αλλάξει πια τα πράγματα. Και γι αυτό σας είπα και στο 2-0 Ολυμπιακού ότι όλα είναι πιθανά. Και ότι σαφώς μπορεί να το πάρει ο ΠΑΟ. Και δικαιώθηκε η εκτιμησή μου.
Το ευχάριστο πάντως είναι ότι είδαμε σπουδαίους τελικούς,αμφίρροπους,με ψηλά σκορ και στα πέντε ματς,πολύ ψηλά και ωραίο μπάσκετ. Και δεν περίμενα να πάνε τόσο ψηλά. Μπορεί να έφταιγε και η κούραση για τις άμυνες ,δεν ξέρω. .Κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη σαφώς σε όλα τα επιπεδα αλλά ένας κερδίζει!
Το μόνο δυσάρεστο είναι η τοξικότητα που επικρατεί. Ζούγκλα είπαμε δεν ήταν κανένα ματς αλλά,όχι δεν είμαστε ακόμα όχι ΝΒΑ,ούτε καν Ευρώπη! Και δεν μπορούμε να περηφανευόμαστε γι αυτό.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


Το ματς είχε τρομερό σασπένς. Ο ΠΑΟ το πήρε με κακό Ναν και Λεσόρτ αλλά και πάλι η προσωπικότητα είναι το Α και το Ω και φάνηκε με τον Σλούκα που θύμισε εποχές Σπανούλη και βάλε και μετά την επική του εμφάνιση με την Ρεάλ στον τελικό,είχε 25π στο πρώτο μέρος θυμίζοντας Κάρι! Αλάνθαστος και τρομερός και ηγέτης πλέον που δεν το ειχε γιατί δεν είχε χρειαστεί. Και έτσι έβγαλε και τα τρελά λεφτά του καλοκαιρού. Πάντως έκανε άστοχες δηλώσεις. Ο Ολυμπιακός έχασε γιατί είχαμε πει πρέπει να πάιξει άμυνα 65-70π. Δεν το έκανε σε κανένα ματς. Παρόλα αυτά άγγιξε τον τίτλο και ήταν μοιραίος ο Γκος αστοχώντας στο 81-80 στα 12'' μόνος από τα 3μ. Θα κάναμε άλλη συζήτηση σήμερα ίσως. Ο Ολυμπιακός είχαμε πει κλειδιά θα έχει Γουόκαπ -Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος κερδισε όλες τις μάχες με Λεσόρτ και ο Γουόκαπ είχε 10ας αλλά μόλις 0/1σ! Αλλά δεν έφτασε.


Ο Ολυμπιακός άρχισε εκρηκτικά με +11 (4-15 ) ,αλλά πλήρωσε την κακή άμυνα ενώ στο πρώτο ημίχρονο ο Σλούκας έκανε το -11 και +11 με 25π(!) και ένα τρομερό 44-24! Ο Ολυμπιακός άρχισε με 4/5τρ αλλα΄μετά το 7' δεν σκοράρισε ξανά στο α΄από μακριά! Πάντως πάλι ο Ολυμπιακος μπήκε καλά στο β΄μέρος και με την άμυνα έκανε την επιστροφή και το 61-64 .Εκεί σε μεγάλο βαθμό κρίνεται το ματς. Ενα 9-0 καθώς από το 29' ο Ολυμπιακός σκοράρισε 2π σε 6' και βρέθηκε στο 70-64 από τους άτυπους MVP Γκραντ και Χουάντσο με τον πρώτο να έχει και τρομερά καλάθια! Και όμως. Ο Ολυμπιακός με σχήμα καμικάζι(Παπ-Πίτερς στο 4-5) άγγιξε την μεγάλη ανατροπή με τον Γκος μοιραίο στο τέλος. Ο Ολυμπιακός σωστά εστίασε στο Ναν(1/10τρ) και τονΛεσόρτ,αλλά την πλήρωσε από τον Σλούκα και δν ήταν καλός στην άμυνα γενικά. Και όμως πήγε να κερδίσει. Δεν πίστευε ποτέ ότι θα φάει 44π από Σλούκα-Γκραντ και λογικά. Έβαλε 82π με άκαπνο και κακό Κάνααν(1/7σ)και Γουόκαπ με 2β καθώς είχε τρομερούς Παπανικολάου-Πίτερς. Και καλό Γκος. Οχι όμως και Μακίσκ που απέτυχε στην άμυνα πάνω στον Σλούκα παταγωδώς. Και με ροτέισον με 7 παίκτες καθώς ο Λάρι έπαιξε 3' και ο Πετρούσεφ μόλις 5

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.